Steelseries Apex Raw (Qwerty) Review

11 oktober 2013, laatste update op 11 oktober 2013, 21 views Rapporteer

Ik heb dit toetsenbord gekregen van een vriend die het toetsenbord in de steelseries engine maar niet gededecteerd kreeg, Ik heb het zelf een aantal malen geprobeerd maar geen geluk, drivers opnieuw geinstalleerd andere usb-poorten ook niks. Ik heb het op een andere computer geprobeerd ook al niet.
Het is een fijn keyboard om mee te typen en ziet er ook goed uit maar software matig is het gewoon rommel.
Ik weet dat dit niet echt een review is maar ik wou mensen laten weten om niet aan deze rommel te beginnen,

Pluspunten

• stevig toetsenbord en goed verlicht

Minpunten

• absoluut niet te verbinden met de software

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Steelseries Apex Raw (Qwerty)?