Tweakers
Tweakers
*Wat Crucial fans zijn bezig in commentaren alles -1 te doen dat aangeeft dat de Crucials niet betrouwbaar zijn, inclusief de ervaring van een andere Tweaker die precies hetzelfde probleem had. Ik heb zijn post ook in de review gekopieerd, helemaal aan het eind omdat mensen zijn post ook -1 doen.*
Mijn 2011 Samsung 830 256GB SSD moest vervangen worden nadat ik het door eigen fout vernielde (bij het schoonmaken van mijn PC, alle onderdelen er uit, ook SSD en ik liep er over heen en vernielde de SATA pinnetjes).
Op GoT raden vele mensen de M500 aan omdat het betrouwbaar is en dat de duurdere Samsung's het geld niet waard zijn omdat je kwa snelheid niks er van zou merken dus ging ik er voor. Had ik het maar niet gedaan. Ik heb hem 5 weken...
[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 27 juli 2024 03:41]
[Reactie gewijzigd door PatrickH89 op 27 juli 2024 03:41]
Als er onder de tweakers 2 mensen zijn die problemen hebben met hetzelfde product, betekend dat dat er wel degelijk iets mee is. Namelijk lang niet elke m500 eigenaar is actief op T.net. Mischien moet je over dat laatste even goed nadenken, en dat snap je de reacties van haswellpc en induitsland. Betrouwbaarheid is een belangrijke eigenschap van schijven en deze mag daar zeker op afgerekend worden.Status Faalhaas.
Niets meer aan toe te voegen![]()
Het wordt sowieso maar eens tijd om dit te laten zitten, want ik geloof niet dat een van jullie stampvoetende kindertjes daadwerkelijk begrijpt wat ik nou precies zeg.
[Reactie gewijzigd door Madrox op 27 juli 2024 03:41]
[Reactie gewijzigd door Madrox op 27 juli 2024 03:41]