Asus N56VB-S4016H Review

28 september 2013, laatste update op 28 september 2013, 36 views Rapporteer

Ik heb deze laptop gekocht aangezien mijn nieuw gekochte Lenovo Y510P veel en veelste warm werdt, op aanraden van mijn collega's toch gekozen voor een laptop met wellicht wat minder GPU kracht maar wel een enorm pretige betrouwbaaheid.
Ik heb deze variant wel wat aangepast, er zit bijvoorbeeld een samsung 840 Pro 120GB in en 8GB Corsair Vengeance geheugen. dit aangezien ik deze voor een leuke prijs kon krijgen. hierdoor is de laptop echt enorm snel geworden in het dagelijks gebruik, een game is ook prima te doen, ik raad ieder dan ook deze laptop aan!

Pluspunten

• Makkelijk te opnenen om je SSD te plaatsen en je geheugen, DVD drive is makkelijk te vervangen met een HDD caddy, er zit een ivy bridge in en geen hasswel, verlicht toetsenbord, een klein subwoofertje waar echt wel leuk geluid uit komt. strak en stevig design.

Minpunten

• Ik heb geen hinder van het touchpad maar, de touchpad ziet op welk vlak van het gebied je vinger staat, op die manier kun je dan links en rechts klikken. dit gaat wat stroef aangezien je cursor dan weer weg beweegd. dit gaat wat irritant worden als je zonder muis even snel browsed.
  • Er zit een 5400 rpm standaard schijf in.

Heb jij ook een Asus N56VB-S4016H?