Trust KB-2950 Vista Remote Keyboard Review

23 september 2008, laatste update op 23 september 2008, 609 views Rapporteer

Omdat ik een HTPC besteld heb was ik op zoek naar een mooi niet te duur toetsenbord om het te vergezellen. Ik kwam uit op deze trust en na hier heel wat reviews gelezen te hebben leek me dit wel een goede keus. Ik wist dat er een goede en een slechte versie was dus ik azerty gemaild of ze konden nagaan voor mij welke versie zij hebben ... dat ging helaas niet. Toen ben ik hier in het dorp naar de Dixons gedaan en nu blijkt zelfs dat er nog een nieuwere versie is gekomen. Het problemen toetsenbord die zorgt voor alle slechte reviews heeft productnummer 14909 de betere reviews zijn van een revisie met productnr. 14909-01 en ik heb nu een 14909-02. Ik heb hem pas net gehaald maar ik ben er tot nu toe wel tevreden over de trackball is wel even...

Pluspunten

• Klein
  • Handzaam
  • Doet en kan alles wat ik ervan verwacht
  • goede ontvangst

Minpunten

• niet zo'n fijne toetsaanslag
  • (te) kleine backspace toets
  • geen derde muisknop

de betere reviews zijn van een revisie met productnr. 14909-01
en ik heb nu een 14909-02.
Ik heb hem pas net gehaald maar ik ben er tot nu toe wel tevreden over
de trackball is wel even wennen en de toetsaanslag is niet zo heel fijn
maar het bordje doet precies waar hij voor gemaakt is.
Mijn HTPC zelf is nog niet binnen dus echt uittesten kan ik hem niet.

en nog iets wat ik eigenlijk een nadeel vind is dat je geen muisknop hebt onder het wieletje
die gebruik ik normaal om internet pagina's in een nieuw tabblad te openen en na het typen van dit stuk text heb ik ook al vaak een verkeerde toets ingeduwt en dan is het weer de zaak om de kleine backspace toets te vinden.
Verder moet je er aan denken dat je num lock uitzet :P anders typ je bij bepaalde letters cijfers en als je niet zo vaak op je scherm kijkt heb je heel wat te verbeteren :D

Heb jij ook een Trust KB-2950 Vista Remote Keyboard?