Asus Eee PC 900 Review

ArthurBorsboom
18 september 2008, laatste update op 18 september 2008, 102 views

Asus Eee PC 900

De schrijf performance van de hardeschijf is dermate slecht, dat de PC regelmatig stagneerde met een duur tussen de tien en twintig seconden. Zelfs na allerlei trucjes, met de page file, caching, ram drives, etc, was het apparaat niet werkbaar. Ik heb me met moeite kunnen beheersen om mijn maat 42 erop te zetten. Gelukkig maar, want "Best Buy" in Amerika, accepteerde het product zonder verpakkingen zonder problemen en retourneerde het geld.
Er schijnen twee modellen te zijn qua harddisk indeling:
1 met 1x 4GB + 1x 16GB = 20 GB opslag
1 met 1x 20GB opslag
Vooral die laatste moet je niet kopen.
En als je hem gekocht heb, zou ik hem terug brengen.

2 van 5 sterren (Slecht)

Er schijnen twee modellen te zijn qua harddisk indeling:
1 met 1x 4GB + 1x 16GB = 20 GB opslag
1 met 1x 20GB opslag

Vooral die laatste moet je niet kopen.
En als je hem gekocht heb, zou ik hem terug brengen.

Lees ook de vele negatieve reviews over het model met één 20GB harddisk, te vinden met Google.

Heb jij ook een Asus Eee PC 900?