Jiayu G3 Zwart Review
Na 3 jaar een HTC Desire te hebben gebruikt heb ik die maar aan mijn vrouw gegeven en zelf besloten om een Jiayu G3S aan te schaffen. Verzenden ging aardig snel na aankoop bij Pandawill voor 155 Euro. Wel DHL gekozen voor fast shipping (7 dagen)
Pluspunten
- eerste indruk was goed, snel mooie cameramogelijkheden en resultaten.
- Filmen ook prima.
Minpunten
- heb hem nou een week of 5. Ben er inmiddels achter dat de GPS werkelijk geen idee heeft waar ik zit. Ik heb ingesteld dat ik de apps de wifipunten voor plaatsbepaling laat gebruiken, ik heb standaard de GPS uit staan om batterij te sparen. Geen enkele weerapp, Maps of wat dan ook wil weten waar ik zit kan mij vertellen waar ik op enig moment ben. Ik ben niet de enige klaarblijkelijk.
- Dan het bellen met mijn Parrot 9000i. Al verschillende malen heeft het toestel me uit de simkaart gegooid zodat ik opnieuw de kaart moet ontgrendelen. Als het bellen wel lukt klagen mijn gesprekspartners over een flinke nagalm. Buiten de auto bellen; vaak moet ik mijn collega's terugbellen omdat ze me niet meer verstaan.
- Laatste week begint het toestel met blackouts van het scherm, dat overigens van slap gorillaglas gemaakt is, ik had de eerste week al krassen. Normaal als je belt, valt het scherm op zwart om stroom te besparen en waarschijnlijk ook om te zorgen dat je het touchscreen niet beroert en functies inschakelt, maar dat weet ik niet zeker. Wat ik wel zeker weet ik dat het toestel continu op zwart valt als ik het ook maar beweeg. Verticaal foto's maken zit er al niet meer in, filmpjes kijken alleen als ie op tafel ligt. Als iemand mij met die problemen kan helpen; graag. Nou heb ik spijt dat ik hem uit China heb, want als ik hem wil laten maken ben ik een week of 5-6 van mijn toestel af. Zit ik niet op te wachten.
2 van 5 sterren (Slecht)