Deze week de Surface RT versie aangeschaft inclusief type cover voor school en thuis gebruik. Toen ik het pakket in handen kreeg viel me op dat ze voor een mooie verpakking hebben gekozen, iets wat toch best belangrijk is voor iemand die graag veel hardware aanschaft dat het ook leuk is om zoiets uit te pakken.
Hoe dan ook, tijd om deze tablet te beoordelen. Ik zal doormiddel van de positieve en negatieve punten mijn mening weerspiegelen over deze tablet.
Vormgeving / uitstraling
Toen ik de tablet uit de verpakking haalde viel me gelijk op dat ze qua vormgeving een mooi staaltje werk hebben geleverd. De tablet oogt zeer mooi en je voelt zeker dat je ook daadwerkelijk iets moois in je hand hebt. Het klepje aan de achterkant zorgt ervoor...
[Reactie gewijzigd door manmad op 25 juli 2024 19:46]
[Reactie gewijzigd door manmad op 25 juli 2024 19:46]
[Reactie gewijzigd door tobias1 op 25 juli 2024 19:46]
Ten eerste is hard bijzonder slecht voor de oren, en is de schade die je jezelf toebrengt onomkeerbaar.Mijn grootste ergenis aan deze tablet was het geluid. Voor een tablet als deze had ik hogere verwachtingen wat betreft het geluid. Mijn huidige smartphone kon harder en het geluid was een stuk zuiverder dan die van de Surface.
[Reactie gewijzigd door postbus2000 op 25 juli 2024 19:46]