Apple iPhone 5 32GB Zwart Review
20 september 2013, laatste update op 20 september 2013, 26 views
Rapporteer
Ik heb mijn iPhone 5 32GB Zwart al sinds de release in Nederland. Na iets langer te hebben moeten wachten (online gekocht op Apple.com) heb ik de telefoon nu al ruim een jaar in mijn bezit. Het leek me dus een prima moment om een review te schrijven. Momenteel maak ik gebruik van iOS7 op mijn device. Ik moet zeggen dat ik hier erg over te spreken ben en dat de software goed overweg kan met de iPhone 5. Geen haperingen/stotteringen waarbij de iPhone langzaam te werk gaat of Apps die niet goed functioneren.
Pluspunten
- Het design is weliswaar prachtig, zoals we van Apple gewend zijn. Maar wat bij mij vooral voor verbazing zorgde was het geluid dat uit de speakers kwam. Voor zo'n klein/dun apparaat komt er echt wel goed geluid uit (boven mijn verwachtingen. Het Besturingssysteem iOS is gemakkelijk te bedienen en voor iedereen mee te werken.
- Bij de iPhone 5 werden ook de vernieuwde Apple oordopjes meegeleverd, deze zaten bij mijn oren minder goed dan de oude en vielen al snel uit mijn oren. maar het geluid is het stil zitten waard :), dit maakt het meer dan goed.
Minpunten
- De telefoon beschadigd snel, hoe voorzichtig je er ook mee omgaan.
- die zwart/silver/grijze lak aan de rand van de iPhone is zeer snel te beschadigen door slijtage. Je kunt hier welliswaar niets aan doen.. Dit had naar mijn weten veel beter gekund.