HP Slate 7 Grijs

Tweakers

Tweakers zegt: 5

HP Slate 7 Grijs Review

9 september 2013, laatste update op 9 september 2013, 25 views Rapporteer

Disclaimer : IK kreeg deze tablet bij een projectafsluiting kado, kende hem niet en en had (door de slechte reviews) totaal geen verwachtingen van dit apparaat. Ik ben dus nogal gereserveerd aan het gebruik begonnen

Pluspunten

• Hij ligt heerlijk in de hand. Hij voelt kwalitatief erg goed aan.
  • Ik had nog nooit met stock android gewerkt, maar HP heeft een superkeuze gemaakt door niet voor hun bloatware strategie van de laptops te kiezen.
  • Stock android 4.1 werkt zelfs op zo'n eenvoudige tablet gewoon goed.
  • De tablet houdt heerlijk vast, het kunstof op de achterkant voelt luxe aan, en het logo is geen stikker, maar een stevig verankerd metalen gevalletje dat wel grappig aanvoelt als je er met je vingers over gaat.

Minpunten

• De keuze voor het scherm is het enige minpuntje waar ik de reviews in moet volgen : het is gewoon niet zo stralend als wat er op de markt te koop is en de rechthoekige pixels zijn gewoon bizar, ik wist niet dat dat soort schermen nog gemaakt werden. Als ze hier 1 of 2 tientjes meer aan zouden besteden....
  • De orientatiesensor is erg gevoelig, hij springt vaker in landscape modus dan je zou willen als je hem even iets te scheef houdt
  • Hij heeft geen lichtsensor, dus je moet handmatig de intensiteit aanpassen
  • Vergeet maar dat er een camera in zit (dat geld hadden ze aan het scherm moeten besteden

Heb jij ook een HP Slate 7 Grijs?