Ik wilde graag mijn kabelbundel uitdunnen en netwerkfeatures erbij zoals AirPlay, dus na jaren trouwe dienst heb ik na lang aarzelen mijn oogappeltje, de Technics SA-DX940 Silver, uiteindelijk vervangen door deze Denon AVR-X1000 in zwart.
Na veel reviews te hebben gelezen kwam de Denon er goed uit en de uiteindelijke scherpe prijs bij Foka gaf voor mij de definitieve doorslag.
Het apparaat laat zich geweldig makkelijk aansluiten en ziet er goed uit (maar da's een kwestie van smaak natuurlijk).
De receiver hangt gemakkelijk aan internet (router lag al in de buurt vanwege de Xtreamer die al per kabel aan het netwerk hing) en gaat dan ook direct updaten.
Knap, maar hoe doet ie dat dan?De luidspreker-setup werkt goed en pikt foutief aangesloten speakers er meteen uit.
Hmm .. tja .. dit staat letterlijk in de featurebeschrijving .. dit kan je dan naar mijn mening niet als een negatief punt beoordelen.Geen video upscaling van composiet naar HDMI, dus nog een aansluiting op de TV in gebruik voor de Wii van mijn kids helaas.