Foto's zal ik zeer zeker toevoegen zodra ik mijn camera (eindelijk) weer terug heb gekregen.
Tot die tijd moet het maar even met alleen text.
Keuze:
Deze monitor heb ik oorspronkelijk gekozen omdat ik zowel een monitor nodig heb voor mn studielaptop (Vga of HDMI), mn pc (dvi) en een PS# (HDMI). In eerste instantie zat ik te kijken naar een HP 2408h, maar vanwege de beperkte aansluitingen ( 1x hdmi & vga ) toch maar even verder gekeken. Toen een tijd naar de Samsung syncmaster 2493HM. Maar deze viel af omdat deze alleen maar het 16:10 aspect ratio ondersteund voor computers, en niet het 16:9 aspect ratio voor onder andere een PS3.
Doos:
Jah leuke stevige doos... Belangrijker is de inhoud natuurlijk, en die is niet zuinig :
- (Nutteloos) instructie boekje
- Garantie kaart
- Cd met programma's en drivers (niet nodig)
- Dvi kabel
- Vga kabel
- Audio kabel (3.5 mini jack =. 3,5 mini jack)
- power kabel
- Afstandsbediening + 2x AAA
- Schoonmaakdoekje
- Kabel manage ring ( bundeler )
- voet
- Scherm (duh)
Alle kabels zitten mooi verwerkt in een zakje, en met kabel binders in de verpakking. Scherm zit met voldoende piepschuim verpakt. Het is toch misschien wel jammer dat ze niet aan een HDMI kabel hebben gedacht voor een scherm als dit.
Gebruik:
Het beeld staat uit zichzelf iets te "scherp" ingesteld, daardoor krijg je een soort witte lijn om zwarte objecten en visa versa. Een simpel schuifje bewegen met de AB en het staat eigenlijk zeer lekker ingesteld, heb je wat verprutst maakt het ook niet uit want er zit een reset op. Het aan/uit knopje is een touch gevoelig stukje, met daaronder een soort led die een gloed maakt ( foto onderweg) die je weer in 10 verschillende sterktes aan kunt passen/uitzetten. Het enige nadeel voor mij is dat het scherm in een slaapkamer staat en daardoor zo nu en dan even schoon gemaakt moet worden. Na 2 dagen ligt er aardig wat stof op, maar dat is al 100x verminderd sinds die uit de doos is (statische aantrekking weg). Voor de PS3 geeft het scherm 2 mooie balkjes weer op bevel, zodat het 16:9 aspect blijft. Voor de rest zit er ook een Optisch uit op, zodat je via HDMI alles kunt aansluiten en in 1x op een versterker aan kunt sluiten (Logitech Z-5500 in mijn geval

Binnenkort uitbreiding met Foto's en meer bevindingen