Maxtor DiamondMax 10 200GB, 200GB Review

9 mei 2005, laatste update op 9 mei 2005, 710 views Rapporteer

Ik heb deze schijf gekcoht bij 1to0 voor toen 100 euries ik vind het een prima schijf jammer dat die last heeft was resonatie maar dat komt denk ik door slechte ophanging... na een probs die ik had tijdens XP install bleek te komen door een te lange/brakke ide kabel na deze kabel vervangen te hebben werkt de schijf echt prima na behoren. ik heb deze schijf als slave op me IDE controler omdat me dvd speler op master staan dit ivm de kabel lengte . maar ja lekkere schijf veel ruimte Ik heb hier zo blauwe hdd cooler op toen ik hem kocht dacht ik gelijk koeling er op ik kan het niet verdragen als me goede 200 gb hdd overlijd vandaar de cooler. de hdd blijfd met cooler en een slechte airflow loopt komt die niet boven de 35 graden na wat...

Pluspunten

• Prima schijf

Minpunten

• Geluid.. maar komt waarschijnlijk door verkeerde ophanging in slappe kast,
  • tapdraad al kapot gedaait naar 4x schroeven omdat hdd iets dikker is (hdd cooler) past die niet mooi in me kast

3 van 5 sterren (Voldoende)

maar ja lekkere schijf veel ruimte :)

de hdd blijfd met cooler en een slechte airflow loopt komt die niet boven de 35 graden na wat gedaan aan de flow loopt die netjes onder de 30 graden.
ik ben al met al zeer te vrede over deze schijf.

Heb jij ook een Maxtor DiamondMax 10 200GB, 200GB?

Ik heb ook deze schijf, ik heb geen last van resonantie. En de temp is erg goed, zo'n graad of 31-35 graden. Ik heb dan 3 schijven DIRECT boven elkaar (dus 3 schijven in een kooitje op elkaar geplakt, er stroomt dus geen lucht doorheen). Al met al erg goede temps, als je nagaat dat ik er GEEN airflow langs/over/tussendoor heb. Prima schijfje hoor en altijd scherp geprijsd. Ik heb overigens het IDE model. :)