€ 59,- bij Dustin

WD Elements Portable USB 3.0 1TB Zwart Review

22 augustus 2013, laatste update op 22 augustus 2013, 127 views Rapporteer

Hier een korte beschrijving van mijn ervaring met de WD Elements Portable Storage 1TB
Prima externe hardeschijf die je zo kan gebruiken! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er wordt een (korte) usb 3.0 kabel meegeleverd. Verder heeft de hardeschijf een mooi formaat, hij past in je broekzak. Een wit led lampje geeft aan als de hardeschijf aan staat en of die date verwerkt. Heb de hardeschijf inmiddels al 1x laten stuiteren, maar hij doet het nog prima, zelfs geen schade aan de buitenkant. Ik vind het design mooi, maar dat is uiteraard persoonlijk.

Pluspunten

• Klein en licht.
  • Robuust
  • Snel (usb 3.0)
  • Geruisloos

Minpunten

• Korte usb 3.0 kabel

Heb jij ook een WD Elements Portable USB 3.0 1TB Zwart?