Samsung UE46C7700 Review
Medio mei 2010 één van de eerste 3D LCD televisie gekocht. Waanzinnig goed om naar te kijken.
Pluspunten
Bedieningsgemak en beeldkwaliteit.
Minpunten
In juli 2013 doet het toestel helemaal niets meer. Contact opgenomen met Samsung en het is waarschijnlijk het mainbord. Aan de hand van leeftijd en aankoopbedrag zij de reparatiekosten (coulance) € 275,00! Wat het aankoopbedrag hier toe doet vraag ik mijzelf af, kan Samsung mij ook niet uitleggen. Na akkoord neemt e-care contact met mij op voor het maken van een afspraak. Na wat vragen te hebben beantwoord krijg ik te horen dat de reparatie € 350,00 kost, Samsung heeft mij niet verteld dat er nog voorrijkosten € 75,00 bijkomen en doet hier ok niets aan nadat ik met Samsung contact heb opgenomen! Inmiddels besloten om het toestel maar zelf weg te brengen naar Scheer & Foppen in Almere waar het toestel is aangeschaft. Na een eerste begroting van € 373,00 krijg ik van Scheer & Foppen wel een goede coulance regeling. Reparatiekosten bedragen € 193,30! Het verbaasd mij dat Samsung niet reageert opvragen van mij m.b.t. hun coulance regeling en onduidelijkheid over reparatiekosten inclusief of exclusief z.g. voorrijkosten. Hulde aan Scheer & Foppen. Hier blijf ik zeker klant, v.w.b. het merk Samsung kan ik beter uitkijken naar andere merken die de consument beter behandelen c.q. beantwoorden.
Beoordeel deze review: