Sandisk Sansa Clip+ 4GB Zwart Review
Na vele jaren intensief gebruik te hebben gemaakt van mijn Creative ZEN Style 300, was deze na vele luister sessies op. Het toestel voel iedere keer uit. Mijn volgende zou een soortgelijke opvolger worden, of eentje uit de stal van Sandisk. Doch heb ik mij laten verleiden door Lenco Xemio 655 en de Difrnce MP1895. Beide amper een dag in bezit gehad, en met veel afgrijzen retour gestuurd. Mijn oog viel toch weer op de Sandisk Sansa Clip+ 4GB. Ik viel voor de bouwkwaliteit, features en de compactheid. Sandisk levert in mijn optiek de beste mp3 speler af.
Pluspunten
- FM Radio
- Voelt stevig aan (hoogwaardig plastic gebouwd)
- Je kan de Sansa Clip+ leuk tweaken
- Het clipje is echt een uitkomst
- Geluid is perfect (voor dit formaat)
- Beeldscherm groot genoeg
- Bediening is lekker, geen gepriegel (ondanks mijn grote handen)
Minpunten
- Meegeleverde oordopjes (zelf gebruik ik Audio Technica ATH-CK303M)
- Sansa voelt een beetje te klein aan