Ik was op zoek naar een draadloos toetsenbord als uitgebreidere variant van mijn MCE afstandsbediening. Ik surf nog wel eens vanaf de bank en dan is URL's intypen met een MCE remote niet echt handig. Ook muisgebruik was een pre.
Ik heb eerst het officieele MCE toetsenbord geprobeert, maar was alleen onder de indruk van de prijs. De muisbesturing ook waardeloos. Na diverse reviews gelezen te hebben, uiteindelijk via de BBG van Mei 2008 op het Trust KB-2950 Vista Remote Keyboard.uitgekomen.
Net uit de doos
Standaard verpakking, niets bijzonders. Batterijen meegeleverd.
Boekje met een handleiding in diverse talen. Wel 2 NL pagina's.
Hey...geen CD ?
Aansluiten dan maar en verder
Mijn toetsenbordje had ik eerder als mijn...
Ook daar zijn de meningen over verdeeld. Maar er is volgens mij niets zo persoonlijk als wat je als fijn ervaart bij een toetsaanslag.De toetsaanslag is niet om over naar huis te schrijven, een beetje plastic en niet lekker vloeiend verende toetsen.
Ik begrijp hier niets van, kun je nog even uitleggen wat je hier bedoeld?Een FPS ofzo kan je ook vergeten (WSAD en de linker muisknop tegelijk wil niet).
"You can't winn them all" voor maar € 35,=. Imo een niet zo ernstig gebrek, elke keer connecten als je eventjes niet hebt getypt is ook niet alles.Wel een gemiste kans dat hij niet uit zichzelf uit gaat na 1 minuut.
Dat is juist irritant, omdat je dan elke keer een lag hebt.Wel een gemiste kans dat hij niet uit zichzelf uit gaat na 1 minuut.