Asus Memo Pad HD 7 16GB Blauw Review
8 augustus 2013, laatste update op 8 augustus 2013, 28 views
Rapporteer
Als toevoeging op onze huidige entertainment hardware was ik op zoek naar een goede tablet. Ik had als eerst mijn zinnen gezet op de Samsung tab 3 8", maar ben ik uiteindelijk voor de asus gegaan. Deze kent een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, heeft goed geluid en strakke scherm. Ik kan hier prima mijn boeken op lezen en films kijken. Scherm formaat is voor mij voldoende. Tablet is licht en handig in gebruik.
Pluspunten
- De prijs, nu in de aanbieding bij een supermarkt keten voor €139, dus zeker het overwegen waard.
- Geluid is goed en helder te noemen.
- Beeld is, zeker voor die prijs, zeer goed bevallen. Helder en scherp
- SD Kaartslot
Minpunten
- Happert af en toe, zeker bij het gebruik van meerder apps tegelijkertijd.
- Roteren van het scherm is soms traag.
- Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar harde knoppen, ipv knoppen die met je scherm meedraaien. Voor me gevoel mis ik dan een deel van mijn scherm.
- Standard videospeler biedt geen ondersteuning voor hd filmpjes. Icm Rockplayer doet deze het wel en geen problemen.