Samsung ATIV S 16GB Zwart Review
6 augustus 2013, laatste update op 6 augustus 2013, 32 views
Rapporteer
Het is voor mij echt onbegrijpelijk dat dit toestel en ook WP8 zo ondergewaardeerd worden. Ik heb dit toestel nu een week en had hiervoor een HTC One. Dat is dus mijn vergelijkingsmateriaal.
Pluspunten
- Dit toestel is retesnel in vergelijking met alles wat ik hiervoor heb gehad. Geen enkele vertraging in het OS. Supersnel en gelikte animaties. Een genot om mee te werken.
- Design bevalt me heel erg. Zakelijk en voelt door het kleurgebruik ook bijna als metaal aan. Ligt erg fijn in de hand, veel beter dan mijn HTC One. Komt door het materiaal denk ik. Goed gewicht ook. Precies juist, niet te licht om goedkop aan te voelen.
- Batterijduur. WAUW. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij geen enkele smartphone. Je komt er de dag mee door zelfs tijdens intensief gebruik en dan nog royaal capaciteit overhebben.
- Bij weinig gebruik gaat ie zelfs richting drie dagen. Impressed.
Minpunten
- Minpuntje: sommige Office-bestanden zijn niet bewerkbaar op het toestel. Reden geeft ie niet aan. Is geen nadeel van toestel van maar van OS.
- Skype werkt niet, ook niet bij het toestel van mijn partner. Geen geluid.
- En natuurlijk: veel te weinig apps beschikbaar in vergelijking met Android en iOS. De belangrijkste zijn er echter.