Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties 5GHz WiFi-ac + router, 4x 1Gbps switch - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Bekijk alle reviews

Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600 Review

0
u-two 3 augustus 2013, laatste update op 4 augustus 2013, 2.944 views

Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Mooie UI
  • Snelle installatie

Minpunten

  • Kan incompatibel zijn met D-link producten
  • Hun "award winning porduct support" is geen rotte frank waard.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Beheerbaarheid Score: 4
WLAN-bereik Score: 5
Prestaties Score: 1
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 1
Ik heb de router nog niet lang in mijn bezit gehad, en ga hem onmiddelijk terug binnen doen.

Over de Linksys EA6400. Installatie is simpel, range is goed een dikke 25m door 1 dikke muur heen, GUI is overzichtelijk en mooi en bevat relatief veel opties. Ik had hem eigenlijk graag gebruikt.

Hij is incompatibel met mijn D-link DES-1005D ver K2 switch en dat is gewoon belachelijk. Ik heb de DES-1005D ver K2 switch al 6 jaar en dat ding werkt perfect en heeft nog nooit problemen gegeven. (Dit riekt naar een poging tot vendor lockin van de cisco/linksys kant)
TL;DR: 2 uur product support waarbij ze geen enkele minuut hebben besteed aan het troubleshooten van hun eigen apparaat. Terwijl de fout hoogstwaarschijnlijk bij hun eigen apparaat lag.

Ik contacteer dus linksys product support chat. Ik krijg het de eerste persoon maar niet door het hoofd dat de switch het probleem niet is. Ze laat me uiteindelijk 50min dat apparaat troubleshooten terwijl ze al mijn logica volkomen negeert.
Ik kom terug op de product support chat nadat er gevraagd was om modem => Des-1005D => pc te testen en ontmoet een ander support persoon.
Deze probeert ontdanks sterk aansturen steeds de fout op de switch te leggen.
Uiteindelijk kan ik die support persoon duidelijk maken dat het een incompatibiliteitsprobleem is (1h40min tijdsverspilling) en begint ze doodleuk de fout opnieuw op de switch te plaatsen.

Ik heb extreem veel aangestuurd op het troubleshooten van de settings van de EA6400 en dat apparaat zelf maar ze zijn er nooit op ingegaan. Op geen enkel moment hebben ze de moeite genomen om hun eigen apparaat te controleren.
Dan denk je dat ze het eindelijk gaan doen en beginnen ze reeds 2 keer beantwoorde vragen opnieuw te stellen.
[2013-08-03 10:50:13] Please wait... Your number in the queue: 1
[2013-08-03 10:50:13] A representative will be joining you shortly.
[2013-08-03 10:50:13] A representative will be with you in 1 minute(s)
[2013-08-03 10:50:39] u-two: Hello I have a support nr: 130803-001225
[2013-08-03 10:55:22] A representative will be with you in 2 minute(s)
[2013-08-03 10:56:07] A representative will be with you in 1 minute(s)
[2013-08-03 10:56:31] A representative will be with you in 2 minute(s)
[2013-08-03 10:57:31] A representative will be with you in 1 minute(s)
[2013-08-03 10:58:19] A representative will be with you in 2 minute(s)
[2013-08-03 10:58:28] A representative will be with you in 1 minute(s)
[2013-08-03 10:58:58] A representative will be with you in 2 minute(s)
[2013-08-03 10:59:19] A representative will be with you in 1 minute(s)
[2013-08-03 11:00:22] Liezl R. (10104) has joined this session.
[2013-08-03 11:00:47] u-two: Items: Cisco EA6400 D-link DES-1005D ver K2 Win 7 x32 bit home premium computer Problem: The computer cannot gain LAN acces to the internet through the combination of EA6400 router and DES-1005D switch. Connecting as following works perfectly: PC => wifi => EA6400 => modem => internet PC => LAN => EA6400 => modem => internet PC => LAN => DES-1005D => modem => internet What doesnt work: PC => LAN => DES-1005D => EA6400 => modem => internet And we will drop the witchhunt on the DES-1005D because it has proven to work succesfully for 6 years and I already jumped through too much hoops to prove it to your coworker. Problem is on the cisco routers end, so please help me fix this problem or I'll bring it back because this is ridiculous. Extra info on switch: http://www.dlink.ru/il/products/1/26.html It is the dumbest thing around and cannot possibly do anything wrong.
[2013-08-03 11:05:21] Liezl R. (10104): Please hold on while I digest your network setup.
[2013-08-03 11:07:48] Liezl R. (10104): Is the DES-1005D a manageable switch?
[2013-08-03 11:08:34] u-two: I'm not shure, but from the text on the product page "No configuration is required and installation is quick and easy. Support for Auto-MDI/MDI-X on all ports eliminates the need for crossover cables for connection to another switch or hub. Auto-Negotiation on each port senses the link speed of a network device (either 10 or 100) and intelligently adjusts for compatibility and optimal performance. "
[2013-08-03 11:10:06] Liezl R. (10104): On what port on the router did you connect the DES-1005D?
[2013-08-03 11:11:35] u-two: That's not important. Every port connects to every port and it has always worked this way. I've also just tested it for your collegeu, modem straight into switch and from switch to pc worked on every possible iteration of ports
[2013-08-03 11:12:46] u-two: Basically I'm thinking some boycot in the settings of the cisco router, and I want to know how to make it work.
[2013-08-03 11:15:38] u-two: hello?
[2013-08-03 11:16:03] Liezl R. (10104): The router works with the PC connected directly to it though, right?
[2013-08-03 11:17:17] u-two: Yes, but I'm not removing the switch otherwise our house will be without printers. (printers are not connected at the moment and are to be disregarded as a problem) but th switch is neccesary.
[2013-08-03 11:17:49] u-two: I've entered a list of the working and not working configurations in my first post
[2013-08-03 11:29:50] Liezl R. (10104): Are all the lights lit?
[2013-08-03 11:30:02] u-two: specify
[2013-08-03 11:30:43] u-two: ?
[2013-08-03 11:31:08] Liezl R. (10104): I mean, is the light on the switch lit when a PC is wired to it?
[2013-08-03 11:33:21] u-two: Okay, "we will drop the witchhunt on the switch" ~first post . but to answer: yes all lights are lit, when a wroking device is connected (pc printer) it gives a 100Mbps green light, but when connecting the cisco EA6400 it's first green but soon, 1-2 sec, changes to a orange light (meaning 10Mbps or lower) meaning 0 no connection
[2013-08-03 11:34:44] u-two: It's like the router recognises the device isn't from cisco and refuses to give it acces. Because at this point it's the only logical explanation
[2013-08-03 11:35:41] Liezl R. (10104): Okay, I still say that the router is working fine since it is to provide internet connection via wired and wireless which is the main function of the router. Since you say that that switch works fine with other devices, then we can just consider this an incompatibility issue.
[2013-08-03 11:36:14] u-two: Yes, so how do i fix it?
[2013-08-03 11:39:17] Liezl R. (10104): There is no fix for now since we cannot pinpoint whether the switch is blocking the connection or not.
[2013-08-03 11:40:10] u-two: But why would it. The switch is a really dumb device compared to your router. So if anything is blocking it it'd be the router.
[2013-08-03 11:45:44] Liezl R. (10104): Yes, but as we can see the router gives off connection directly. So the switch must be defective.
[2013-08-03 11:46:53] u-two: Because the switch has proven to work with everything an anything over the last six years that does seem like the logical conclusion. Why would we look into troubleshooting our own device?
[2013-08-03 11:46:59] u-two: Seriously?
[2013-08-03 11:47:21] u-two: Fuck it, it's going back
En nee, ik ga geen linksys switch kopen om het te doen werken! Vendor lockins zijn belachelijk

Gebruikt in combinatie met:

Heb jij ook een Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Vraag & aanbod

Reacties (2)

Wijzig sortering
Je idee dat het een vendor lock is lijkt me een beetje overdreven. Lijkt me een zeldzaam geval van incompatibiliteit. Wat wel raar is met unmanaged switches. Bedenk ook dat het probleem wel degelijk je swichtje kan zijn.

Jij stuurt volledig aan op de router, en linksys volledig op het switchje dus dan kom je er natuurlijk nooit uit :)

Om ook de router terug te sturen vanwege dit switchje (van een slordige 10 euro) lijkt me overdreven. Probeer het is met een ander switchje. Ik heb zelf ook diverse merken door elkaar, ook linksys, en nog nooit dit probleem tegen gekomen.
Dus stel ik koop deze router en wil mijn netwerk binnen 6 maand uitbreiden achter deze router dan kan ik met hetzelfde probleem geconfronteerd worden, omdat het geen linksys is. Dat schiet niet op. Netwerkapparatuur moet met andere netwerkapparatuur overweg kunnen, anders is het zijn geld niet waard.

Die switch heeft nog nooit een probleem gegeven en heeft al 3 verschillende routers en 3 verschillende modems gekend en op verscheidene punten in verscheidene setups gestaan, buiten de snelheid van het netwerk bottlenekken naar 100Mbit doet deze niets verkeerd.


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*