Sinds gisteren (30-07) deze laptop opgehaald bij de winkel. Laptop is netjes verpakt en bevat de lader en een zakje met een cd, laptop logo (die je er zelf op moet/mag plakken) en enkele boekjes.
De eerste start-up duurt zo'n 5 minuten, inclusief wat dingen invullen voor Windows 8.
Standaard staat er behoorlijk wat software op, ik heb nog niet alles bekeken maar het meeste gooi ik er binnenkort vanaf (Norton heeft de prullenbak al gevonden.. )
De laptop is erg rap, je merkt geen enkele hapering en multitasking is dan ook geen enkel probleem, dankzij de onboard GPU blijft de laptop in windows ook gewoon lekker koel en stil.
Gaming
Kwa gaming heb ik alleen train simulator 2013 kunnen testen gisteravond, maar spel werkt prima...
[Reactie gewijzigd door Dylan93 op 23 juli 2024 17:22]
http://forum.notebookreview.com/msi/Hoi Dylan,
Waar heb je dat gelezen? Want misschien moet ik m dan even repasten. (hey dat lijkt te rijmen!)
=D
Gr-
vincent
Jup ik heb de variant zonder SSD gekocht en zelf een Plextor M5M 128 GB ingebouwdmaar je hebt hem toch gekocht
ik heb gemerkt dat wanneer ik het energieschema op high performance zet dat hij dan wel vloeiend is in spellen, minder warm en geen HDD lag meer (SSDs werken wel goed)
[Reactie gewijzigd door Dylan93 op 23 juli 2024 17:22]
Dit is inderdaad de oplossing volgens mij, ik heb nooit meer een laptop die te heet word. Dezelfde situatie had ik trouwens op mijn vorige Asus N53 laptop.Hey Dylan,
Ik las dat dit inderdaad de oplossing is tegen de throttle opties. Aangezien je cpu toch niet naar turbo hoeft voor de huidige spellen wil ik dit ook proberen. Heb je dit toevallig onder windows 8 gedaan? Want ik kan die optie niet vinden
Alvast bedankt!
Vincent
Nvidia heeft inmiddels officiele drivers beschikbaar, dus je hoeft geen beta meer te draaienIk heb gewoon de laatste Nvidia beta drivers geinstalleerd... xD zelfs met turbo optie wordt de laptop niet meer te heet. (ik heb ook de bios geupdate, maar weet niet zeker of dit nou echt invloed heeft gehad op de warmte productie). Daarnaast heb ik die prut 1tb schijf van WD geswapped door de Seagate Momentus (pricewatch: Seagate Momentus ST1000LM014, 1TB)
Ben nu erg tevreden met de laptop! En haperingen in de graphics heb ik ook geen last van
[Reactie gewijzigd door Squawking op 23 juli 2024 17:22]
De 012 heeft 2x 64GB SSD pci-x kaartjes in raid0 en een standaard 1TB laptop schijf, hij heeft maar 1 HDD bay, de SSDs nemen geen ruimte in want die zitten op het moederbord.Mensen,
Ik overweeg momenteel om deze laptop ook aan te schaffen maar ben zeer benieuwd of deze (of de GE70 2OE-015NL) over een 2e HDD bay beschikken.
Ik heb nl. nog een nieuwe 240Gb SSD drive liggen welke ik dan mooi kan gebruiken.
[Reactie gewijzigd door NiGHtrAidEr op 23 juli 2024 17:22]