HP Pavilion DV9540EB Review

5 augustus 2008, laatste update op 5 augustus 2008, 416 views Rapporteer

Ik heb deze laptop uiteindelijk gekozen uit een lang lijst van; Sony Vaio's, Acer Aspire's en zelfs Fuijistu-Siemens laptops.
De stijl van de HP Pavilion serie is opvallend dankzij het unieke design en tekens die je in zwart/grijs-contrasten terugvindt op de laptop. De prestaties zijn ruim voldoende om multi-tasking te doen. Alle hardware-componenten zijn perfect op elkaar ingesteld zodat je nauwelijks merkt dat je soms té veel van de laptop vraagt.
Dankzij de bijgeleverde digitale TV-kaart kan ik lekker op mijn terras de openbare omroepen (Eén en Canvas) bekijken en ondertussen lekker surfen of documenten beheren.

Pluspunten

• Mooie designvormgeving
  • Krachtpatser voor multi-tasking
  • Helder 17" scherm
  • Extra accessoires: digitale TV-kaart en afstandsbediening
  • 2x 160GB harde schijven opgedeeld in Windows Vista (160GB), Data (140GB) en Backup (20GB)

Minpunten

• HP Update-software is niet altijd up-to-date
  • Veel ongewenste software voorgeïnstalleerd
  • Geen Windows Vista cd's bijgevoegd
  • Kan soms warm worden door nVidia-bug in de grafische kaart

Eenmalig een crash gehad zonder veel erg, ik was en digitale TV aan het kijken en een foto-album aan het maken en aan het downloaden. Achteraf bleek dat de boosdoener de alomgekende nVidia grafische kaart was. Maar dankzij de laatste BIOS-update is dit euvel niet meer voorgekomen.

Heb jij ook een HP Pavilion DV9540EB?