Apple iPad Mini Wi-Fi 16GB Wit Review

17 juli 2013, laatste update op 17 juli 2013, 29 views Rapporteer

Pluspunten

• Geluid
  • Accuduur
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

• Kan niet GPS tetheren.
  • Omslachtig bestandsbeheer

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Apple iPad Mini Wi-Fi 16GB Wit?

Aanvulling: Ik heb helaas niet kunnen ontdekken waarom zoveel mensen fan zijn van Apple. Accuduur, beeldkwaliteit en geluid zijn allemaal prima maar wat is dat iOs een autistisch systeem zeg! Bestanden op het apparaat zetten gaat zeer omslachtig via een PC programma genaamd iTunes. Een GPS zit er niet op, dat wist ik, maar ik verwachtte gewoon de GPS van mijn telefoon te kunnen tetheren via Bluetooth. Wat blijkt: BT is alleen te gebruiken in combinatie met andere Apple apparaten! Dit deed voor mij de deur dicht, ik ga hem verkopen.