2. Gebruikersreviews

Nexus Breeze 400 (ATX, 400W) Review

29 juli 2008, laatste update op 29 juli 2008, 225 views Rapporteer

Ik heb de Nexus sinds een jaar of 2 maar begin me er nu toch wel aan te ergeren want als ik de bovenste kap er niet afhaal wordt je helemaal gek van het gezoem van de kast.
Ik dacht eerst dat het aan de ventilatoren lag maar die heb ik inmiddels allemaal vervangen door andere.
Inmiddels zitten de harde schijven ook in een speciale behuizing om dat daar misschien het probleem inzit maar dat heeft dus ook niks geholpen.
Ik zit er nu toch echt wel aan te denken om een andere kast aan te schaffen want dit is gewoon niet prettig meer.
Dit is voor mij de enige reden om een andere kast aan te schaffen want voor de rest is het een prima kast

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Nexus Breeze 400 (ATX, 400W)?