Ik zocht naar een snelle telefoon vergelijkbaar met alle high-end telefoons zoals de galaxy s3 enzovoorts. Dat leed ertoe dat ik waarschijnlijk moest zoeken naar een telefoon met een quad-core processor zoals de s3. Toen ik aan het zoeken was op tweakers kreeg ik al snel door dat acer de enige was met een goedkopere telefoon met quad-core processor, namelijk de liquid e2! Hij was net uit en ik heb er zo'n 240 euro voor betaald.
Toen ik de telefoon eindelijk binnen kreeg en ik hem opstartte merkte ik al meteen dat de telefoon super snel is! Hij lag lekker in de hand en het beeld is te vergelijken met hd. Het eerste wat ik natuurlijk deed is de camera testen en dat deed ik met plezier want tot mijn verbazing was de 8mp camera waar niet iedereen zo tevreden mee was toch wel super scherp! ( op het beeldscherm zelf natuurlijk, je hoeft de telefoon niet te kopen als je de foto's wilt uitprinten op groot formaat )
Op de telefoon zit DTS audio, dat zei me niets tot ik het aanzette! Je kan zelf de hoge tonen en de bas harder of zachter zetten. ben je een liefhebber van harde bas? Zet de bas op hard en je oren worden eraf geblazen! ( dat ligt natuurlijk ook aan je koptelefoon ). Over het geluid ben ik heel erg te spreken!
Nu heb ik de telefoon al ongeveer 3 maanden in gebruik en hij bevalt me super goed! Hij is nog niet vast gelopen of gaan storen. De zogenaamde acer smile ( front speaker ) is wel wat viezer geworden, maar dat vind ik zelf niet zo'n groot probleem. Ik heb vanaf het begin de beschermfolie die erop zat erop gelaten! Dat is een goede tip, want er zijn nog niet zoveel accessoires te vinden voor deze telefoon behalve 1 hoesje! Alle apps werken trouwens ook vlekkeloos en daarmee is denk ik wel genoeg gezegd, wil je nog wat weten kan je me een bericht sturen!
link voor hoesje: