Ja dat is waar, je had al een tier 10 kunnen hebben, maar het is goed dat je eerst verschillende lijnen uitprobeert voordat je echt helemaal naar de tier 10 toe grind. Want van tier 9 naar tier 10 zonder premium account duurt echt heel erg lang!
Ja, ik vind arty ook heel irritant! Oneerlijk dat spelers op andere spelers kunnen klikken vanaf de andere kant van de map zonder dat je iets terug kunt doen. Het enige dat je kunt doen is achter een grote berg gaan zitten, maar dat is ook lekker gezellig.
Veel mensen klagen vandaag de dag dat sommige premium tanks beter zijn dan de gewone tanks op dezelfde tier. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de T-34-85 (soviet tier 6 medium) en de premium T-34-85M dan is de premium tank in alles beter. Meer armor en meer damage per minuut. Dat noemen ze Pay2Win dus of dat nu echt goed is voor de game...
Bedankt! Ik heb erg hard mijn best gedaan om het spel goed te leren. Vele uren video's bekeken over nieuwe tanks, mappen, tactieken, etc. Deze maand sta ik bijvoorbeeld met mijn Luchs tier 4 op nummer 5 van iedereen die die tank speelt. Het is echt een ontzettend leuke tank met zijn kleine auto loader!