HTC One 32GB Zilver Review
Ik heb de HTC one voor twee weken gehad. Ik vond het design wel aanspreken maar nadat ik hem ook daadwerkelijk had gebruikt, kwam ik erachter dat het besturingssysteem heel erg onergonomisch is.
Als het ware bestaat het besturingssysteem uit drie lagen. 1. Andriod OS 2. HTC overlay 3. Google overlay
Misschien als er alleen Andriod opzat, zou ik er meer tevreden over zijn. Maar omdat ze dus drie verschillende componenten hebben ingebouwd, voelde het niet als een compleet besturingssysteem maar drie verschillende componenten die los van elkaar staan.
Uit eindelijk heb ik hem verkocht op marktplaats.
Pluspunten
- Het scherm is zeer goed. Beter dan mijn Nokia Lumia 800
- Bouwkwaliteit is zeer goed.
- Het ziet er "premium" uit.
Minpunten
- Zoals ik al in mijn onderbouwing heb verteld staan de componenten van het besturingssysteem los van elkaar en het voelde niet aan als een geheel.
- Accu gaat niet zo lang mee als ik gehoopt had. Voor die prijs had ik meer verwacht
- Prijs is te hoog voor wat je krijgt
- Niet vertrouwbaar. Hij gaat nog geen eens een hele dag mee. Als je hem intensief gebruikt is die al leeg om 8-9 uur s'avonds.
- Camera is zeer slecht. Focus werkt meestal niet correct en kwaliteit van de foto's waren soms om te huilen. Ik stond werkelijk voor gek bij andere mensen omdat ze zeiden dat het een zonde was dat ik er zoveel voor betaald had.
3 van 5 sterren (Voldoende)
Uit eindelijk heb ik hem verkocht op marktplaats.