Ondanks het feit dat dit scherm bij internet shops een stuk goedkoper is heb ik dit scherm gehaald bij BCC vanwege een leuke deal van het scherm in combinatie met een DVD speler voor het bedrag van € 521,00 exclusief verwijderingsbijdrage. De deal zat hem in de korting op de DVD speler die ik voor de helft van de prijs mee mocht nemen (scheelde zo'n 34 euro op de DVD speler). Na de reviews op Internet en natuurlijk hier bekeken te hebben ben ik naar de winkel getogen om het apparaat fysiek te bekijken. Reviews zijn goed en foto's zijn verhelderend maar het daadwerkelijk zelf bekijken van het product heeft toch mijn voorkeur.
Vormgeving
De vormgeving is goed, maar zoals alle design/vormgeving erg afhankelijk van iemands smaak. Het...
[Reactie gewijzigd door Mentalist op 23 juli 2024 22:51]
Klopt.Interessante review. Als ik zo brutaal mag zijn om wat (een boel) vraagjes te stellen:
AV in is composiet+tulp audio lijkt me?
Dat kan.Kan je met de AB schakelen tussen SCART1, SCART2 en AV in? Dus dat je b.v. een DVD-speler (SCART1), console (SCART2) en VCR (AV in) kan aansluiten en daar dan tussen schakelen met de AB?
Nog niet geprobeerd maar ik zal dat even nazien.Is de TV zo in te stellen dat als er voor 30 seconden geen signaal is (DVD speler uitgezet b.v.) de TV vanzelf in stand-by gaat?
Dat durf ik niet te zeggen. Ik heb op dit moment maar 1 apparaat via scart aangesloten zitten (dvd speler) dus kan niet echt testen. De PS3 had ik even geleend van een familielid. Die was overigens via HDMI aangesloten.Als je de stekker uit het stopcontact trekt en er weer insteekt, kan de TV dan vanzelf aanspringen en naar de laatstgebruikte SCART-aansluiting springen?
De standaard KPN/Topfield tuner. Maar deze gebruik ik nu niet. Ik weet wel dat de ingebouwde DVB-T tuner beter beeld geeft dan de settopbox.Wat voor merk Digitenne tuner heb je? Kan je deze eens via (RGB) SCART aansluiten en een foto maken van de TV op een commerciële zender? Dit zou een aardig idee kunnen geven van de kwaliteit van de ingebouwde scaler/deinterlacer.
Digital Audio Out Optical, component in aan de achterzijde, a/v input zijkant, RGB/DVI audio input achterzijde (PC/DTV audio).Wat zijn de opties om losse speakers aan te sluiten? (headphone out, tulp out, iets anders?)
Dat is logisch, het scheelt een A/D conversie, dat hakt er wel in.De standaard KPN/Topfield tuner. Maar deze gebruik ik nu niet. Ik weet wel dat de ingebouwde DVB-T tuner beter beeld geeft dan de settopbox.
[Reactie gewijzigd door painkill op 23 juli 2024 22:51]
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 23 juli 2024 22:51]