Acer Aspire V3-772G-747a161.12TBD Review
26 juni 2013, laatste update op 10 april 2014, 373 views
Rapporteer
Ik heb deze laptop nu bijna een jaar en zie nog geen veel betere systemen voor deze prijs. De 120 GB mSATA SSD is al snel vol, waarna je data op de 2,5" HDD moet zetten, en die maakt wel een beetje geluid. Daarom nu een Samsung 1 TB mSATA erin gedaan.
Wat snelheid betreft niets te klagen (verandert niet merkbaar met een andere SSD). Het scherm is op zich goed, maar heeft wel kalibratie nodig om het eruit te laten komen, de mijne was standaard erg blauw. Fijn is dat het een mat scherm is.
De ergonomie heb ik als voldoende beoordeeld, omdat het nu eenmaal niet zo lekker werkt als een los toetsenbord en muis.
Pluspunten
- Mat scherm 1920x1080, na kalibratie heel goed
- Geforce GTX760M voldoende voor gamen op deze resolutie
- Blu-ray films afspelen
- Goede WiFi ontvangst
Minpunten
- Niet echt mobiel vanwege zwaar en groot
Mobiliteit en accuduur zijn voldoende, het is wel een 17" laptop dus geen apparaat waar je de hele dag mee rond wil lopen. Accuduur is goed zolang je geen spelletjes speelt en daarbij de GTX760M gebruikt.