Huawei Ascend P1 Zwart Review

RuudSchmitz
18 juni 2013, laatste update op 18 juni 2013, 61 views

Huawei Ascend P1 Zwart

Na lange twijfel heb ik een chinese smartphone aangeschaft, twee maanden geleden ongeveer en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Een fantastisch toestel met eigenlijk maar één minpunt. De accuduur is maar net voldoende.
De bediening is vlot, zeker wanneer je de 'kale android' kiest in plaats van de fabrikant eigen schil, hoewel die ook helemaal niet sloom is. Het toestel heeft alles, en doet alles wat het moet doen gewoon zoals je het het verwacht. Goed, snel en soepel. Gezien het feit dat het slechts een 2core is, deste imposanter.

Pluspunten

• Vlotte bediening. Dun. Goed bereik. Goed scherm ondanks geen full HD. prachtige camera, optionele alternatieve invoer methode. Batterycover makkelijk te openen.

Minpunten

• Batterij duur (24 uur), Geheugenkaartje zit achter batterycover.

Heb jij ook een Huawei Ascend P1 Zwart?

Positief:

Negatief:

Batterij duur (24 uur), Geheugenkaartje zit achter batterycover.
Ik weet niet wat er mist in die review om 'uitgebreid' te worden. Maar nu staat alles er toch :+