LG IPS236V Zwart Review

11 juni 2013, laatste update op 11 juni 2013, 317 views Rapporteer

De touchknoppen op de voorkant van het scherm werken niet altijd correct. Soms bij het inschakelen of uit standby komen van het scherm denkt de firmware dat de menu-knop ingedrukt is, waardoor het menu verschijnt en een tijdje later het OSD gelockd wordt.
Af en toe na een tijd uit gestaan te hebben weigert het scherm in te schakelen. Dan moet ik eerst de voeding loskoppelen en weer aansluiten voordat het scherm weer werkt. Ik heb 2 van deze schermen naast elkaar staan en ze hebben beiden precies hetzelfde probleem op hetzelfde moment. Alsof ze een bepaalde voedingsspanning niet kunnen verwerken ofzo, en dan eerst gereset moeten worden.

Pluspunten

• Fijn scherm, goede kleurweergave
  • Voordelige prijs

Minpunten

• Ernstige firmware bugs

Heb jij ook een LG IPS236V Zwart?