Kennelijk kan ik geen uitgebreide review maken dus vandaar een reactie om aanvullende info te geven.
Ik ben niet erg tevreden over de 1e schijf die ik gekocht heb. Van de PRO versie verwacht je meer dan een kapotte schijf binnen 1 maand. Echter support van Samsung / RMA is super. De schijf werd de volgende dag kostenloos opgehaald en na een dag of 4 had ik een nieuwe thuis.
Stabiliteit en betrouwbaarheid. Binnen 1 maand is de disk kaduuk. Bad sectors en CRC errors maken het feest compleet. Schijfje was erg stabiel en snel de eerste 2 weken en opeens was het over. Kan bijna spreken over een DOA.
Schijfje draaide in een oudere machine op een SATA II bus. Installeren was geen enkel probleem, de schijf was direct herkent en liep ruim 250 Mb/s voor zowel schrijven als lezen van grote bestanden. (maximale capaciteit van de bus) Opstarttijd van windows 7 binnen 10 sec na de bios boot dingen (ongeveer 25 seconden in totaal.
Ik gebruik de schijf samen met grote audio bestanden (rond de 80 GB) in samenwerking met Sonar X2, laden van de audio files gaat zeer snel.
Support van Samsung is zeer goed. Een belletje was genoeg om een RMA nummer te krijgen waarna een koerier de schijf de volgende dag kwam ophalen. Ik had enkel een stevige verpakking nodig en het RMA nummer erop geschreven.
Schijfje draaide in een Acer Aspire M7720 (91.S8W7L.TNP)