ASUS Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0 Review

centen
29 mei 2013, laatste update op 29 mei 2013, 31 views Rapporteer

ASUS Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0

Heb dit moederbord nu 1maand in gebruik en dit is toch echt een waanzinnig moederbord!!!!Dit moederbord zit er gelikt uit(maarja dit is natuurlijk ieder zijn smaak)De eufi shell wat erop zit is echt lekker vlot en super fijn in gebruik.Ik heb dit moederbord in gebruik samen met een Fx8350 en met auto tune klokt hij hem standaard op 4,5Ghz zonder probleem!!!!IEn als klap op de vuurpijl ondersteunt dit moederbord pci-express 3.0 Ik kan jullie niks meer dan dit moederbord aanraden En je zult zelf zien en verbaasd worden hoe zo'n TOP bordje dit is.

Pluspunten

• De complete layout van dit bord vindt echt super.De betrouwbaarheid is echt heel goed.Wil je net zo positief als mij zijn koop dit bordje dan

Minpunten

• Helemaal nix

Heb jij ook een ASUS Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0?