LG Optimus L5 II Zwart Review

Anoniem: 517942
21 mei 2013, laatste update op 21 mei 2013, 4.638 views

LG Optimus L5 II Zwart

De lg l5 is een toestel dat het redelijk goed doet voor de prijs die je er voor betaalt. telefoon is valt binnen de categorie budget smartphones. en die klassering maakt de l5 ook wel waar. als het kleinere broertje van de l7 en de broer van de l3 scoort de l5 in mijn ogen net voldoende. de telefoon ziet er redelijk mooi uit en beschikt over een aantal interessante specificaties. alleen vind ik dat je beter 2 tot 3 tientjes meer moet uitgeven. dan betaal je wel wat meer maar dan heb je ook een stuk meer mogelijkheden tot je beschikking.

Pluspunten

• Het toestel heeft een goede accu. bij intensief gebruik gaat hij zeker een 1,5 dag mee.
  • Toestel beschikt over een redelijke camera ( 5.0 Megapixel)
  • Android 4.0
  • 4 inch groot scherm

Minpunten

• Slechte resolutie . is echt heel erg tegenvallend
  • Hij is erg traag
  • Plastic.
  • Scherm geeft snel krassen en mankementen.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een LG Optimus L5 II Zwart?

Anoniem: 517391 8 juni 2013 23:17
Heb je het wel over de L5 II ?? Deze heeft een resolutie van 480x800 en op een 4" scherm kom je dan op 233 dpi. Dwz erg goed in deze prijsklasse. Wijs er eens een aan die een hogere dpi heeft voor deze prijs?

'Het scherm geeft mankementen' ... wat dan? En waarom zou je 'met een paar tientjes meer' meer mogelijkheden hebben. Zelfde vraag bij de lage featureset waardering. Weet je uberhaupt wel waar je het over hebt? De LG of Android feature set wijzigt nl. niet met een paar tientjes meer, ook niet met een paar honder meer. Wat je in hogere prijsklassen wel krijgt zijn hogere resoluties, snellere processoren, meer geheugen etc.
Ik ben het helemaal met je eens gletoh!
Ik heb zelf ook de L5 II, en ik ben zeer tevreden over de telefoon. Alle apps die ik wil draaien draait ie lekker soepel. nog geen enkele app tegengekomen die het niet doet.

Telefoon maakt mooie foto's
Resolutie valt echt niet tegen! Zeker een verbetering ten opzichte van zijn voorganger (L5)
Hij is zeker niet traag voor de prijsklasse, tegenover een (bijv) S4 wint ie het niet, maar dat is logisch.
Het scherm voelt inderdaad niet heel erg stevig aan, maar van krassen heb ik nog geen last. Ik heb de telefoon dan wel in een hoesje zitten, maar dat komt omdat ik zuinig ben op mijn spullen. :)

Ik heb de telefoon ook al een aantal keer uit mijn handen laten vallen, hiervan is echter niets te zien / merken aan de telefoon.

Het kapje is leuk speelgoed om er af en weer erop te zetten, maar dat is bij elke telefoon zo :)

Verder nog even een voordeel: SDkaart kun je bij zonder de batterij uit de telefoon te halen.

Groetjes,

Egbert