Razer DeathAdder (3500dpi) Review
16 mei 2013, laatste update op 16 mei 2013, 24 views
Rapporteer
Ik heb de afgelopen 3 maanden een nieuwe muis gebruikt, de razer deathadder. Ik had een nieuwe muis nodig want ja... laten we zeggen dat die muis niet meer leeft... (logitech mx518) Dus ik ga naar mediamarkt en haal deze muis, ik had de grootste glimlach die je ooit hebt gezien. (net als een kind bij Sinterklaas) Ik scheur de doos open en pak hem eruit. Ik had de eerste week wat problemen met mijn pink die steeds mijn muismat aanraakte, verder vind ik het jammer dat de zijkant een 'glossy' textuur heeft, hij is moeilijk op te tillen.
Pluspunten
- Mooi design, heel erg fijn scrollwiel, heel fijn kabel, hele fijne muisknoppen, 2 extra zijknoppen (heel erg handig) en de 'slippy feet' (muis voetjes) glijden erg lekker... als dat ergens op slaat...
Minpunten
- Zijkanten hebben niet zo veel grip, wordt heel snel vies... echt heel erg snel, voelt goedkoop aan