Ik heb deze laptop afgelopen februari nieuw gekocht voor 850 euro. Ik heb dit model gekozen omdat ik het een mooi ontwerp vindt hebben en voor de goede specificaties. Ik gebruik deze laptop voor schoolwerk maar ook voor games. En dankzij de NVidia GeForce GT 650m levert hij zeer degelijke prestaties. DIt zorgt echter wel voor een vrij hoge geluidsproductie
De opslag capaciteit van 750 GB is ruim voldoende. Dit is echter een HDD. Ondanks de snelle opstart tijden (25-35 seconden) zou het nog vele malen beter zijn als er een SSD in zou zetten. Dit ga ik dan ook binnnen kort doen.
Hiervoor moet ik helaas wel mijn oude HDD eruit halen of de optische drive eruit halen.
Helaas was er geen mogelijkheid meer deze laptop met windows 7 aan te schaffen wat toch mijn voorkeur had gehad. Ondanks de grote negativieteit rond Windows 8 bevalt e UI mij redelijk. Mijn probleem met windows 8 zou echter niet zo groot zijn als hij niet na een maand weigerde. Wanneer ik mij aanmeldde glitschte het metro menu en als ik welke applicatie dan ook aanklikte logde hij automatisch uit. Er was op internet daarover niets te vinden wat op mijn probleem leek. Na een later uitgebrachte windows 8 update werkte de laptop weer naar behoren.
Maar al met al een hele prettige laptop met een prima prijs kwaliteit verhouding.
-edit-
Ik heb er nu een SSD ingezet, een crucial M4 256GB. Hierop draai ik mijn programma's en sommige games. Ik heb mijn optische drive vervangen voor een caddy van
HDDCADDY.nl met de HDD er in. Dit draait fantastisch, ik heb nu opstart tijden van 10-13 seconden!
De installatie zelf was ook zeer eenvoudig. Omdat ik, Als leek het voor elkaar heb gekregen. Mocht je nog vragen hebben stel deze gerust.