Na jarenlang verschillende iPhone 3G's. iPhone 3Gs'en en Android toestellen te hebben gehad had ik besloten een iPhone 4 aan te schaffen. Als hoofdredenen waren er het sterk verbeterde scherm, de camera en toch ook het design. Toestel kwam hier aan, gelijk geactiveerd en tot nu toe nog geen enkel probleem mee gehad. Toestel is erg snel, werkt perfect en heeft nooit problemen. Geen crashende apps of vastlopers die ik wel had op verschillende toestellen met het Android OS.
iOS is natuurlijk uiterst vriendelijk in gebruik, zoals dat het altijd al is geweest. Ook de batterij gaat hier bijzonder lang mee, 2 dagen is geen enkel probleem. Het enige nadeel wat ik zou kunnen bedenken is het volume van de interne speaker van de telefoon. Ik vind...
[Reactie gewijzigd door musicfreak op 26 juli 2024 09:03]
Ik vind dat de iPhone 4 perfect werkt op iOS 6. Toestel is gewoon vrij snel! iOS 4 of iOS 5 gebruiken raad ik dan ook af.Dank voor je review!
Kan je me vertellen hoe soepel loopt iOS 6 op de iPhone 4 in het dagelijks gebruik, enig idee? Of is het handiger om op iOS 4 of 5 te blijven?