De oude geluidskaart die in mijn HTPC systeem zat was een Creative Audigy 2, hiermee kon je weliswaar 2.0 signaal overzetten via een coaxiale kabel naar de Receiver toe zodat deze er weer 5.1 van kon maken dmv Dolby Digital Pro Logic of DTS Neo 6. Helaas klonk dit jammer genoeg niet al te best en ging opzoek naar een geluidskaart die dit beter kon. Aangezien Creative geen DTS en Dolby Digital willen ondersteunen ging ik opzoek naar geluidskaarten die dit wel deden zodat ik uiteindelijk bij de Asus Xonar D2 terecht kwam.
Verpakking, inhoud en Installatie
Mijn eerste indruk toen ik dit pakket via de pakkettendienst binnen kreeg was dat hij erg groot was. Bij het openhalen van de doos viel mij al gelijk op dat Asus geen half werk heeft verricht....
[Reactie gewijzigd door n0elite op 26 juli 2024 00:15]
Vergeet de Auzentech X-Fi Prelude niet. ook een uitstekende (allround) kaartAls je een kaart zoekt die alleen maar voor gamen dient zou je wellicht beter naar een creative kaart kunnen kijken of de nieuwe Asus Xonar geluidskaart (stukje goedkoper en schijnt voor games een stuk beter te zijn).
Lijkt me dat hier ging moet staan, ik snapte de zin voor een momentje niet helemaalDe installatie van de kaart van deze kaart geen erg eenvoudig,
[Reactie gewijzigd door Dragons op 26 juli 2024 00:15]