2. Gebruikersreviews

Popcorn Hour A-300 Review

26 april 2013, laatste update op 26 april 2013, 46 views Rapporteer

Inmiddels heb ik heel wat mediaplayers onder handen gehad maar deze verslaat alles. In het begin een beetje angstig voor de reviews van zijn voorgangers maar niets is minder waar. Het was even wennen aan het menu wat logisch is, maar wat een super ding! Ik heb nog geen enkel bestand gehad wat deze alleskunner niet kan verwerken! Nadat ik een Eminent EM3140 toetsenbordje voor met name de app's had toegevoegd was ik het "mannetje"!

Pluspunten

• 1) Een "allesvreter" van een simpele .avi & ISO tot Bluray.
  • 2) Plug an play!
  • 3) NMJ een machtig mooi programma voor tagging van film etc.
  • 4) App store met veel mogelijkheden zoals; uitzending gemist, facebook en YouTube.
  • 5) Downloaden van ondertiteling via een film.
  • 6) NMJ Tools om zelf je media database te beheren en te fintunen.

Minpunten

• 1) Even wennen aan menu structuur.
  • 2) Geen tot slechte controle op wat er uigebracht wordt aan app's in de app store zoals Apple bijvoorbeeld wel doet.

Heb jij ook een Popcorn Hour A-300?