Beeldkwaliteit
De weergave van digitale televisie (al dan niet HD) is voortreffelijk. Goed contrast, scherpe lijnen/vormen en rijke kleuren (bovendien: zwart is echt zwart). Veel instelmogelijkheden om de weergave aan te passen aan je eigen voorkeur. Je merkt wel dat het allemaal op het randje zit: soms teveel ruis, soms teveel ghosting en net niet helemaal perfect maar over het algemeen is de weergave goed te noemen.
Geluidskwaliteit
Voor mij een belangrijk element. De speakers van de televisie zelf zijn nooit gebruikt. Op de televisie is, via de optische kabel, een versterker aangesloten. De televisie geeft zowel DTS als Dolby Digital signalen probleemloos door indien deze beschikbaar zijn. Nadeel is wel dat de keuze tussen beide signalen niet automatisch wordt gemaakt. Je moet van tevoren één van deze twee signalen kiezen.
Connectiviteit
Er zijn eenvoudig andere apparaten op de televisie aan te sluiten, waaronder USB devices zoals een harde schijf of USB-stick. Deze moeten wel FAT/NTFS geformatteerd zijn, wat voor mij als mac gebruiker beperkend is. De televisie is zeer constant in de verbinding met deze devices, ik heb nog geen onderbrekingen gemerkt tijdens het afspelen van materiaal. Een duidelijk minpunt is wel het loskoppelen van de harddisk. Deze kan niet "veilig" worden verwijderd. Ik heb regelmatig problemen gehad om de harddisk na loskoppelen van de televisie op mijn mac te mounten. Dit ging vaker niet dan wel, met als gevolg een formatterings rondje van de zaak. Wellicht hebben Windows gebruikers hier geen problemen mee, maar daar kan ik helaas niets over zeggen.
Materiaal van internet afspelen
Voor veel mensen belangrijk om te weten: de televisie speelt moeiteloos MKV bestanden in 1080p af vanaf bijvoorbeeld een USB-stick. De ingebouwde mediaspeler werkt snel en prettig. Alle gewenste instelmogelijkheden zijn aanwezig, zoals het syncen van ondertiteling, kiezen van audiospoor, zoeken in hoofdstukken en verdergaan met afspelen vanaf de laatste positie. BluRay rips in X264 zijn haarscherp. De televisie vertoont geen haperingen tijdens het afspelen, het digitale geluid (DTS of Dolby Digital) wordt via optische kabel eenvoudig doorgegeven richting de versterker. Helaas ondersteund de televisie geen ondertiteling in deze bestanden, waardoor je altijd een extern ondertitelingsbestand moet bijvoegen (bijvoorbeeld .srt). Voor de mac is er een eenvoudig
programma om de ondertiteling uit een bestaand MKV bestand te halen. Inmiddels één van de meest gebruikte apps op mijn mac!