€ 14,99 bij OfficeNext

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit) Review

Broodjooster
20 maart 2013, laatste update op 20 maart 2013, 2.527 views

Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)

Vervangende oortjes
Voor een zacht prijsje kon ik van een andere tweakers de Apple earpods overnemen. Mijn huidige oortjes waren de standaard Samsung oortjes die bij de Galaxy Nexus zaten. Deze zijn niet als te best en aangezien ik benieuwd was naar de nieuwe Apple earpods besloot ik deze te nemen.
Vormgeving
De earpods komen in een klein doosje, zonder fratsen, gewoon oortjes. Ze hebben een microfoon, en een volume control knoppen. Op mijn android toestel werkt de volumeregelaar niet, maar play, pauze en next wel. De oortjes zien er degelijk en stevig uit. Het ontwerp is anders dan de gebruikelijke oortjes.
Mening

Pluspunten

• Ontwerp
  • Blijft goed zitten
  • Microfoon / volume knoppen
  • Bas
  • Verbetering van voorganger

Minpunten

• Niet volledig werkend met android
  • Prijs had iets lager gemogen

Vervangende oortjes

Vormgeving

Mening
Tot mijn verbazing zijn de oortjes beter dan verwacht. Ik luister graag muziek (veel verschillende stijlen) de bas is goed (veeeel beter dan de oude Apple oortjes) ook klinkt bijvoorbeeld gitaarmuziek helder. Het is natuurlijk geen bose of dergelijke, maar voor deze prijs zijn het acceptabele oortjes voor een schappelijke prijs.

Apple heeft een flinke verbetering gedaan ten opzichte van de voorganger. De oortjes blijven goed in mijn oren zitten en het geluid is voldoende tot goed.

Heb jij ook een Apple EarPods (met 3,5mm connector) (Wit)?

Zitten die comfortabel eigenlijk? Ken iemand die ze heeft maar vond het vooral wennen. Ik heb zelf 2 paar in ears van Sony. 1 met mijn Xperia p gekregen die ik vaak gebruik en een ander paar van een Sony Bluetooth mp3/radio headset voor mijn Gsm. Die laatste geeft veel beter geluid en zitten fijner maar het zijn ook in ears. Ik weet niet waar ik op moet letten maar luister heel vaak muziek
Tot nu toe heb ik ze voor langere tijd in gehad en ze doen geen pijn aan mijn oren zoals bij andere gewone oordopjes. Het is even wennen, maar tot nu toe ben ik erg tevreden.