Tweakers
Tweakers
Hier komt dan mijn eerste Tweakers.net review... Ik heb nu net een weekje mijn zelfbouw PC/workstation aan de gang en het leek me het nuttigst te beginnen met een review voor een product dat nog geen uitgebreide review had. Algemene beoordeling Zeer goed! In korte samenvatting koelt deze koeler mijn i7 3770 zeer goed, met vrijwel geen geluidsproductie voor een laag prijsje. Inhoud van de verpakking. Koelvermogen Het koelvermogen is uitstekend. Ik heb de fan nu met de bijgeleverde weerstand daaien op ongeveer 900 tot 1000rpm continue. Idle schommelen mijn temperaturen tussen de 26 en 32 graden. Deze grote range komt doordat één van mijn cores steeds een significant lagere temperatuur rapporteert dan de andere. Gemiddeld...
PrijsCooler Master's specificaties zegt:
LGA 2011 / 1366 / 1156 / 1155 / (775)
AMD Socket:
FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2
Hardware.info schrijft:
De zeer betaalbare Cooler Master Hyper 412S is niet alleen de beste koeler onder de 40 euro, maar ook de beste onder de 60 euro. Dat is een prestatie van formaat.
[Reactie gewijzigd door STFU op 25 juli 2024 15:23]
Schroeven aan de bovenkant?Ik heb de doos hier voor me, dus ik ben er vrij zeker van dat we over dezelfde koeler spreken.
Ja, het gaat alleen om de schroeven aan de bovenkant waar je niet bij kunt. Of je zou een erg lange schroevendraaier moeten hebben. Standaard schroevendraaiers zijn iig net te kort.