Canon EOS 550D Zwart Review

21 februari 2013, laatste update op 21 februari 2013, 40 views Rapporteer

Ik haal goede prestaties met deze camera ik heb er wel een andere lens bij gekocht een Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 USM.
Daar ik nogal wat grote handen hebt viel mij na een paar weken toch wel de grip wat tegen dus er ook maar een batery pack bij gekocht dat geeft mij een steviger grip en nu ben ik helemaal tevrden wat dat betreft.

Pluspunten

• Mooi beelden
  • Eenvoudig in gebruik
  • Video opname mogelijk

Minpunten

• Ik vind de maximale 30 seconden sluitertijd een nadeel ik doet veel nachtfotografie en zeker als je het diafragma wat meer dichtknijp voor een mooi ster effect in lampen te krijgen is 30 seconden vaak wel wat te beperkt dan moet je eerst weer overschakelen in Bulp stand.
  • De kleurtemperatuur is niet in getal in te stellen wel in voorgeprogrameerde standen wat in sommige situaties een nadeel is.
  • Sommige wat gevorderde instellingen zitten wel erg ver verstopt in het menu

Heb jij ook een Canon EOS 550D Zwart?