HP Pavilion DV6-2140ed (WB441EA) Review

20 februari 2013, laatste update op 20 februari 2013, 44 views Rapporteer

Ik heb deze laptop nu 3 jaar en werkt nog steeds prima Heel veel plezier al van gehad, toen ik hem kocht was het m'n enige machine nu is hij vooral voor onderweg. En als ik thuis ben vooral monitoring van servers. Het enige wat ik aan deze laptop heb veranderd is de HDD er uit gehaald en een SSD er in gestopt. Dit was toen m'n eerste SSD en het is nog steeds een fijn apparaat om mee te werken.

Pluspunten

• Super kwaliteit hij gaat al 3 jaar mee en ben er niet altijd even voorzichtig mee ;)
  • Dit is ook een van de redenen geweest waarom ik er een SSD in heb gestopt. (Om data veilig te stellen.)
  • Hardware ondersteuning was vanaf dag 1 goed onder ubuntu fedodora en alle andere systemen die ik er op heb gedraaid.
  • Zelfs de afstand bediening werkte in ubuntu zonder aanpassingen :)

Minpunten

• Drivers van HP downloaden is een ramp maar dit vind ik sowieso van het HP driver download systeem.
  • de voeding heeft het na 3 jaar begeven en heb een universele hiervoor in gebruik

Ik heb deze laptop nu 3 jaar en werkt nog steeds prima :)

Heb jij ook een HP Pavilion DV6-2140ed (WB441EA)?