Ik was toe aan nieuwe muis, dat werd dus deze. Als vervanging van mij Diamondback van nog geen jaar oud. Ben al redelijk verwend wat muizen betreft. Met de diamondback had ik wel eens last ervan dat de muis net niet lekker lag. Deze ligt echt PRECIES zoals ik m hebben wil in mn hand, heerlijk

Goeie muismat is wel een must

Speel nu met een Corepad onder mn muisje en dat bevalt PRIMA
UPDATE:
Verpakking:
Zoals we van Razer gewend zijn, mooie stevige doos met fraaie opdruk. Daarin een blister met de muis erin en daaronder netjes een boekje,foldertje en driver CD. Allemaal mooi en netjes. Zit ook een stickervelletje bij met 2 Razer-Logo stickers. Wel fraai, beetje useless.
De muis zelf:
De muis is ietsjes klener dan de Diamondback (in lengte) en aan de bovenzijde ietsjes dikker. Vooer mensen met wat kleinere handen (ik) ligt de muis net wat lekkerder in de hand. Hij is bijna net zo zwaar als de Diamondback en die beviel op dat punt prima. De bodem van de muis is helemaal vlak en dr zit een klein knopje in waarmee je verschillende butten-profiles mee kan wisselen. De buttens kan je in het config schermpje van razer heel gemakkelijk toewijsen aan verschillende profielen.De kleur van de Lachesis is mat zwart met een mooi Razer logo dat oplicht (blauw) en een scroll-wheel dat ook mooi oplicht. de onderzijde is mooi zwart pianolak spul. De matte kant van de muis voelt ook wat ruwer aan dan de andere zijde.Iets wat wel prettig is. Ik heb het idee dat ik wat meer grip ermee heb dan met mijn oude Diamondback. Zeker met mijn zweethandjes wel een prettig gevoel.De muis bevat 9 knoppen. De 2 main buttons zeg maar zijn lekker groot en klikken prettig. Ook de 2 knoppen bij je duim zijn makkelijk te bedienen en te bereiken. Die 2 aan de kant van je pink kan je vrij lastig bij. Ik gebruik ze niet, denk ook niet dat iemand ze gebruikt. Onder het scroll-wheel zitten 2 knopjes waarmee je het DPI van je muis hoger of lager kan zetten terwijl je er mee bezig bent! Handig! Ik gebruik het niet, een ander misschien wel. Vind t leuk bedacht iig. Scroll-wheel is beetje ribbelig van vorm. wat het scrollen wel lekker maakt, je voelt duidelijk hoeveel dat je scrollt zeg maar. Klinkt beetje raar, maar je snap wel wat ik bedoel denk ik. Hijs mooi blauw verlicht en scrollt lekker, ook de scroll-snelheid is instelbaar. Ook klikt de scroll-wheel lekker.De muis beschikt over eenmooie lange vrij dunne draad met een USB stekkertje dat verguld is.
Drivers:
Er zit een driver CD bij, die ik niet gebruikt heb. Ik heb van de site van Razer de drivers gehaald en een firmware update. Deze zijn makkelijk te installeren en zit duidelijke uitleg bij.
Firmware:
De Lachesis schijnt last te hebben van jumpy gedrag door de hoge DPI. Dat kan je met een neiwue firmware update verhelpen. Ik heb de muis geinstalleerd met de drivers en daarna de firmware update uitgevoerd, wat met een heel mooi programmatje te doen is. 1 druk op de knop en hij werkt de muis bij. Duurt nog geen minuut! Ff rebooten en klaar is Kees
Control Panel:
Het control panel is redelijk overzichtelijk en bied talloze mogelijkheden tot het instellen van je muis. Knoppen, scroll-wheel,lichtjes, DPI,noem het maar op. Alles is instelbaar! Je kan via dit control panel echt de muis naar je eigen wensen afstellen.
Prijs:
Die is gewoon erg hoog. Ik heb m bij Muizenshop vandaan en 80 euro voor een muis is gewoon erg veel geld. Al met al is het zn geld zeker wel waard! Ik ben er erg goed over te spreken!
Spelen:
Spelen met de muis heb ik tot nu toe met COD 4, C&C 3, Crysis en Turning Point en Rainbow Six Vegas 2 gedaan. Vooral bij COD 4 is het goed te merken dat de precisie van de muis erg hoog ligt. Ik kan nu makkelijker headshots maken dan voorheen, puur omdat de muis nu veel meer als een verlengstuk van jezelf aanvoelt! Iets wat voor een beetje gamer wel je wens is denk ik