Samsung Syncmaster 206BW Zilver, Zwart Review
Even een korte review, ik heb dit scherm zo'n 6 maand. Hij bevalt prima, ziet er goed uit en ook de beeldkwaliteit vind ik erg goed. Zeker als je kijkt naar de aanschaf prijs. Nou heb ik wel last van het volgende: Ik heb vanaf het begin al last van een storend electrisch geluid wanneer ik het contrast naar beneden schroef. Iets wat ik wat fijner voor m'n ogen vind wanneer het vrij donker in de kamer is. Dit gebeurd zowel via de handmatige veranderandering van het contrast als bij de voorgeprogrammeerde instellingen(sport,game,movie) Nou heb ik hem vrijdag op laten halen omdat het toch even verholpen moest worden naar mijn mening. Bel ik vandaag(maandag) naar EBC die de reparatie afhandeld van samsung, gaat het gewoon 2 a 3 weken duren omdat...
Pluspunten
Kleurweergave Uiterlijk Mogelijkheden(instellingen) Geen ghosting
Minpunten
Trekt nogal wat stof aan Storend geluid bij laag contrast
Nou heb ik wel last van het volgende:
Nou heb ik hem vrijdag op laten halen omdat het toch even verholpen moest worden naar mijn mening. Bel ik vandaag(maandag) naar EBC die de reparatie afhandeld van samsung, gaat het gewoon 2 a 3 weken duren omdat het onderdeel niet op voorraad is.
Pff echt belachelijk gewoon. Ik heb ook een 17" TFT van philips gehad die telkens uitviel. Donderdag voor 4 uur gebeld. Vrijdag 12 uur s'middags had ik een nieuwe.
Voor mij denk ik ook geen Samsung meer, alleen al vanwege de service. Zolang je geen gebruik hoeft te maken van de service, is het een erg goed merk wat TFT's betreft.
Ok het is mss vrij weinig over het scherm zelf maar ik ben gewoon super tevreden met het scherm zelf. Weinig schermen gezien van deze kwaliteit voor zo'n lage prijs. Ik gebruik het scherm i.c.m. een Club3d 8800GTS 320mb en draai momenteel Vista Ultimate 64bit. Kan voor de rest weinig melden over dit scherm.
Het is gewoon een erg goed scherm zonder toeters en bellen voor weinig geld.
[update]
Ik heb hem vandaag 15-04-2008 weer terug, gerepareerd dacht ik. Niet dus!
4 april opgehaald en 11 dagen later weer terug.
[/update]
Heb jij ook een Samsung Syncmaster 206BW Zilver, Zwart?
edit: typo
[Reactie gewijzigd door duikeend op 23 juli 2024 21:02]
Er staat inderdaad ook vrij weinig informatie over het scherm zelf in.
Deze "review" vind ik meer een mening dan een review.
Dan toch maar even dit:
Ik heb zelf al jaren niet anders als samsung maar nooit problemen gehad met de service.
:strip_icc():strip_exif()/u/143143/crop65cfd698eac22_cropped.jpg?f=community)
/u/201019/George_50_50.png?f=community)