Razer Abyssus Mirror Review

15 januari 2013, laatste update op 15 januari 2013, 931 views Rapporteer

Ik heb nu inmiddels iets van twee jaar een Razer Absyssu Mirror en heb deze als hoofdmuis gebruikt, gebruik 'm nog steeds, en zal 'm als ie stuk gaat vervangen door een andere Razer muis.
Ergonomie en Functionaliteit:
De Absyssus ligt lekker in de hand, weegt vrijwel niks en gaat daardoor zeer fijn naar de gewenste plek. De 3500DPI 1000Mhz accuratie is fantastisch, ookal moet je er even aan wennen.
Vormgeving:
Het lichtgevende Razer logo geeft een mooie finisching touch aan het glanzende zwart van de muis. De gladde afwerking van de muis is ook vrij practisch om achtergebleven vuil snel en makkelijk van de muis te vegen, iets wat ik vermoet minder makkelijk zal zijn bij de ruwe versie.
Bouwkwaliteit:
Het is me al enkele keren gebeurt...

Pluspunten

• snel
  • makkelijk schoon te houden
  • weinig slijtage
  • prima kwaliteit

Minpunten

• de prijs kan afschrikken, toch is ie het zeker waard.

Ergonomie en Functionaliteit:

Vormgeving:

Bouwkwaliteit:
Het is me al enkele keren gebeurt dat ie van m'n bureau of van een stapel in m'n handen op de grond is gevallen, ik heb echter nog geen enkele externe of interne schade weten te ontdekken.

Drivers en ondersteuning:
De drivers zijn redelijk, ookal ondersteunen ze momenteel dacht ik nog geen windows 8, dat komt in februari. Wat ondersteuning betreft zou ik niet zoveel kunnen zeggen, anders dan dat ik een kortingscode voor een volgend product bij m'n Absyssus kreeg.

Prijs:
Als ik een lijst moet maken over de beste muizen die ik tot nu toe heb gehad, dan staat deze zeker ruimschoots bovenaan. De enige twee merken die in buurt komen zijn Logitec en Canon, dit zijn beide goedkopere merken. Ik vermoed toch wel dat de Razer een dergerlijke ongeevenaarde kwaliteit heeft dat ie z'n geld waard is. De genoemde Logitec begon al wat sneller sluitage te laten merken namelijk.

Heb jij ook een Razer Abyssus Mirror?