Antec Kühler H2O 620 Review

26 december 2012, laatste update op 26 december 2012, 1.177 views Rapporteer

Waarom schaf je een kant en klaar product aan dat theoretisch nog niet eens te modden valt?
Mhh, goede vraag! Waarschijnlijk omdat je even geen zin hebt om zelf weer te gaan klooien met zelfbouw, en natuurlijk omdat het goedkoop is!
Waterkoeling?
Altijd al een voorstander van geweest door m,n oc tick, altijd zo goedkoop mogelijk de beste prestatie krijgen! (achteraf toch duurder )
Antec?
Vervolgens heb ik voor Antec gekozen om de ronde vorm op de CPU die in tegenstelling met Corsair,s vierkante CPU koeler gewoon niet bij mijn kast past, die is namelijk rechthoekig net als m,n MoBo!
Koelvermogen.
Dit is eigenlijk niet echt eerlijk omdat de originele koeler nooit gebruikt is,
daarentegen heb ik een...

Pluspunten

• Goede koeling!
  • Standaard 12" fans.
  • Goedkoop

Minpunten

• Relatief korte slang.

Waterkoeling?

Altijd al een voorstander van geweest door m,n oc tick, altijd zo goedkoop mogelijk de beste prestatie krijgen! (achteraf toch duurder 8-) )

Antec?

Koelvermogen.

Dit is eigenlijk niet echt eerlijk omdat de originele koeler nooit gebruikt is,
daarentegen heb ik een Noctua NF-S12-1200mm apart gekocht en is de processor, een AMD FX 4100 @ 4200MHZ niet hoger gekomen dan 58 graden C!

Geluid?

Practisch onhoorbaar, uiteraard door de Noctua ventilator.

Installatie

De installatie is op zich zelf heel simpel, mits je de handleiding even leest, het is vooral belangrijk de schroefjes op de backplate niet vooraf al aan te draaien!

Compatibiliteit/modding

Tja, je kunt hem spuiten, en er ook elke willekeurige 120 mm koeler op plaatsen, maar door het closed system heb je helaas wel met de daarbij behorende beperkingen te maken, en dus is dat een nadeel!

Prijs

Voor onder de 50€ is er wat WC betreft geen beter alternatief.

Heb jij ook een Antec Kühler H2O 620?

Mooi neer gezet kort maar krachtig
+1, inderdaad mooi neergezet.