Huawei Ascend G 300 Zwart Review

GekkeGerrit83
19 december 2012, laatste update op 19 december 2012, 1.559 views

Huawei Ascend G 300 Zwart

Leuk toestel, voor een goede prijs, wordt stock geleverd met Android 4.0.3. Met een resolutie van 480x800 had ik geen hoge verwachtingen, maar dit verbaasde me alles! Scherm ziet er scherp uit, en kleuren worden goed en mooi weergegeven. Veel custom roms beschikbaar, waaronder CM9 en CM10. Toestel zit zonder enige bescherming in de broekzak, en na 3 maanden gebruik nog geen enkel krasje te bespeuren.

Pluspunten

• Lage prijs
  • Actieve Communitie (Modaco)
  • Accuduur
  • Gorilla Glass
  • Geleverd met ICS 4.03
  • Camera levert aardige foto's

Minpunten

• Af en toe spontane reboot bij switchen tussen 2G en 3G (Lijkt te zijn opgelost met de nieuwste firmware B952)

Heb jij ook een Huawei Ascend G 300 Zwart?

Ik heb hem zelf ook. Ben er erg blij mee, camera is alleen minpunt. Foto is vrij snel bewogen.
Beeldscherm is echt ernorm lekker scherp. Goeie autoscreendimmer.

Ik denk alleen dat het werkgeheugen (512mb) bij nieuwe android releases de bottleneck gaat worden.

De aanschafprijs is erg goed tov de concurrentie.

[Reactie gewijzigd door BUR op 26 juli 2024 08:53]

Daar heb je wel een beetje gelijk in, je moet het toestel zeer stil houden met foto's maken! Moet zeggen Android 4.1.2 draait zeer soepel! Deze week is er nog een nieuwe firmware uitgekomen van Huawei zelf, versie B952, draait nu een week, en re-boots, bij schakelen tussen 2G en 3G zijn niet meer voorgekomen, dit lijkt te zijn opgelost!

[Reactie gewijzigd door GekkeGerrit83 op 26 juli 2024 08:53]

Vandaag de telefoon geupdate naar B952 en het RAM probleem is verholpen.Alles via de site van Huawei binnen gehaald en met de beschrijving erbij is het simpel.
Anoniem: 502985 23 februari 2013 11:50
telfort email instelling krijg ik niet voor mekaar

ik krijg steeds verificatie methoden worden niet ondersteund door server

iemand enig idee wat ik verkeerd doe

gr edwin
Hoi,

Ik heb deze telefoon net maar wat mij opvalt is dat mijn werkgeheugen maar 400 MB aangeeft en niet 512.Als ik Facebook,Whattsapp aan heb en ik ga een spelletje spelen krijg ik de melding dat ik applicaties moet sluiten omdat het geheugen laag wordt.
Weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit kan aanpassen?

Groetjes,

Marc

[Reactie gewijzigd door Marc Verweij op 26 juli 2024 08:53]

Anoniem: 168864 10 april 2013 19:50
Mijn zoon heeft zo'n toestel maar is niet helemaal tevreden. Hij wilde android 4.0 en geen custom rom en daarom deze gekocht. Het lijkt er op dat 4.0 toch echt te zwaar is voor het toestel. Zonder gebruik van apps draait hij prima. Als hij een lichte app sluit dat blijft het scherm enige seconden zwart voordat hij weer op het beginscherm omt . De nieuwste fabrieksfirmware B952 gaf geen verbetering. Wordt dus toch een custom rom helaas.... Of weet iemand een andere oplossing?
Voor perfect werkend toestel:

Voor cameraprobleem werken met app Camera 360.

Succes allemaal. Ik ben helemaal happy met mijn low budget phone !