Dit moederbord nu ongeveer 1 maand in gebruik. Gewonnen met een prijsvraag van gameparty.
Aangezien ik dit jaar toch van plan was te upgraden kwam dat goed uit.
Op het moederbord zit de 750i sli + 430i chipsets van nvidia en het bevat 3x pci-e waarvan 1 slot pci-e 2.0x16 en 2 sloten pci-e 2.0x8 en verder nog 2 gewone pci slots.
De kwaliteit van de gebruikte onderdelen zien er erg goed uit en dit wordt ook bevestigt in diverse reviews.
Gevuld met een intel E6700 + Artic pro7 koeler, EVGA 8800GT, Soundblaster audigi 4, 2 x ide hd en 1 x sata hd, Corsair 2x1GB DDR2 SDRAM PC6400 CL4.0 Tw. Pro
Het bord draait tot nu toe erg stabiel. De intel processor stabiel overclocked tot 3.75ghz en de videokaart tot 750/1980 (voor 24/7 gebruik op 3.5ghz en 675/1900). Hoger was niet stabiel maar dat kwam omdat de processor dan te heet werd.
Om stabiel te kunnen overclocken bleek dat ik ook de VTT FSB moest verhogen. Voor 3.5 ghz op 1.325 en voor 3.75 op 1.45 (naast de normale overclocks van de NB, SB en Vcore). Wanneer ik dat niet deed leek het systeem stabiel te werken maar kreeg dan na een tijdje last van freezes in windows xp.
Na het verhogen van de VTT FSB geen enkele freeze meer gehad.
De FSB wall van dit moederbord ligt rond de 475 (volgens reviews).
Het geheugen los van de processor geclocked op 900hz met 4-4-4-12 (ben niet zo'n fanatieke geheugen overclocker omdat je daar de temps niet van kan zien).
CPU-Z laat niet de goede voltages zien als je de vcore gaat verhogen (edit nieuwste versie wel). Everest via de display van mijn logitech G15 wel.
Het onboard geluid heb ik niet getest aangezien ik een soundblaster heb.
Edit: Voor een vriend bij msi gevraagd of het bord ook 2 x 9800x2(quad sli) support en dat werkt volgens de msi medewerker als een zonnetje

Update: Ondertussen een Q6600 G0 in het moederbord geplaatst om deze op 3.6ghz te laten werken (fsb 1600). Dit ging eerst niet zonder problemen. Achteraf blijkt dat de onboard koeling (circupipe) te heet werd en verantwoordelijk was voor blauwe schermen. Na het aanpassen van de airflow werkt het nu wel goed met de volgende settings. Vcore +0.1875 wat me 1.45v (vid + vcore verhoging) in de bios geeft en 1.39-1.41 onder full load in windows. VTT FSB 1.3, NB 1.28, Mem 5-5-5-18 op 1.8v, SB 1.50 Met deze settings werkt hij nu prime stable. EIST werkt ook goed.
Bij het moederbord werd verder bijgeleverd:
4 sata kabels
2 verloopstekkers voor sata naar molex stroom
1 Extra slot kaart met 2x usb en 1x firewire
Zakje met connectors voor het moederbord
1 sli bridge
1 backplate
1 ide kabel voor hd
1 ide kabel voor de floppy drive
Update:
Met een quadcore is het bord absoluut niet stabiel met overclocken. Waarschijnlijk wordt de northbridge veel te heet.