OCZ ModXStream Pro 700W Review

Daisai
5 december 2012, laatste update op 5 december 2012, 888 views

OCZ ModXStream Pro 700W

Deze voeding past dus niet in een ATX kast ivm de cpu kabel.
Dus een waardeloze voeding.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Deze voeding past dus niet in een ATX kast ivm de cpu kabel.
Dus een waardeloze voeding.

Heb jij ook een OCZ ModXStream Pro 700W?

Past niet in een ATX kast :? ??

Heb deze voeding in de 600 Watt smaak in mijn CM690 Pure Black zitten, kan daaruit alleen maar concluderen dat dig dus gewoon een ATX exemplaar is.

Ik weet niet in welke kast je het probeert in te bouwen, maar bij een gemiddelde midi-tower mag deze voeding echt geen probleem zijn.

Foto's ter verduidelijking van het probleem waren misschien wel verstandig geweest. Zonder deze foto's dus een waardeloze review.
Idd een waardeloze review, geen onderbouwing, geen foto`s.
De laatste tijd komen er steeds meer korte reviews online, wat niet heel goed is voor een duidelijk beeld van een product.

Ik denk dat Tweakers hier eens naar moet kijken.
Helemaal mee eens. Ik vind dat het verschil tussen een eenvoudige review en de uitgebreide te groot is. Tweakers krijgen over het algemeen negatieve comments wanneer zij een uitgebreide review schrijven onder de 100 worden, terwijl daar best waardevolle informatie in kan staan. Ik denk dat er tussen de eenvoudige en uitgebreide review een middenmoot moet komen. Dat, of bij een eenvoudige review tweakers verplichten in max 25 woorden te onderbouwen waarom ze wel of niet tevreden zijn over een product.
Dan koop je de voeding toch wel, zoals ook al is aangegeven in andere reviews over dit product is de cpu voeding kabel van deze voeding te kort.
Door dit kan de cpu kabel dus niet achterlangs naar het moederbord in een atx kast.

Dit zou wel moeten kunnen met een atx voeding, elke voeding die hiervoor in deze kast heeft gezeten kon dat namelijk wel.

De voeding zit er nu wel in, maar niet zoals het hoort met een kast met kabel management aan de achterkant van de kast.

Oftewel de voeding kan dus niet op een goede manier in een atx kast worden gezet dus de conslusie van dat is is dat de voeding niet in een atx kast kan.

Ik kan er wel foto's van maken, maar heb geen zin om teveel moeite te doen aan dit slechte product.
Aangezie foto's maken en de voeding in een kast bouwen al meer moeite is dan dat de ontwikkelaars van dit product hebben genomen.

Mocht je het niet eens zijn met mijn review dan negeer je deze review en koop je het product wel.
Of je kan gaan huilen bij een moderator over de reviews die ik geef.

Over welke kast hebben we het dan?
Als je daar onnodig veel kabel voor nodig hebt dan kan het goed zijn dat het niet gaat passen. Maar dan is het wel handig als je dit soort dingen vermeldt.
Een ATX kast is een ATX kast, universeel heet zoiets.
Anyway, http://www.salland.eu/product/33512?source=customerarea dat is de kast.
ATX heeft niets met de lengte van de kabels te maken. Het is een standaard uit 1995 zie http://nl.wikipedia.org/wiki/ATX, toen bestonden er volgens mij geeneens kasten waar de kabels achterlangs weggewerkt werden. Jouw stelling klopt dus niet, wat je benoemt is natuurlijk wel vervelend maar wel een waardeloze toevoeging tot de reviewdatabase. Omdat de kabel voor jou te kort is zijn alle vier de punten om op te beoordelen slecht? Dit staat bijvoorbeeld los van de prijs.

[Reactie gewijzigd door PhaeTom op 26 juli 2024 08:17]

Prijs is op basis van de prijs kwaliteit verhouding, wat dus slecht is.
Op een zin concludeer jij een hele review? Dat is als zeiken om een zonneklepje dat kraakt en dan de hele auto maar niet meer kopen (ja ik refereer hier naar die reclame). Als iets je niet bevalt en je er niet meer dan 1 zin over kwijt kunt hoef je net zo goed niks te schrijven, toch?
Als je een review niet bevalt dan lees je het toch niet?
Ik concludeer mijn prijs kwaliteit verhouding op de kwaliteit van de voeding en de prijs.
Daarmee neem ik in overweging hoe makkelijk het in te bouwen is in een systeem en dus ook de lengte van een kabel.

Maar zoals ik al eerder zei als je het niet eens bent met mijn review dan koop je de voeding toch wel ?
Maarja, het enige waar je over blijft zeuren is de kabel zelf, terwijl dat dan dus als minpunt kan worden aangegeven, maar het zou net zijn als je dan ook even verder kijkt als dit, voor jou enorme, minpunt en ook even netjes aangeeft hoe de rest van de voeding is, ofwel hoe was verder (op die 1ne kabel na) de installatie, hoeveel geluid maaktie nadat je alles hebt aangesloten...
Dit is helaas een review van niets, maar wel duidelijk dat voor jou 1 kabel te kort is..
En zoals hierboven overigens aangegeven, dat de voeding geschikt is voor een ATX-kast zegt niets over de lengtes.
Tja, als je zelf al de reviews had gelezen die er waren voordat je de voeding kocht had je al geweten dat er de kabel te kort zou zijn.
Ik herken het 'probleem'. Ik heb dezelfde voeding en kast. Echter heb ik verlengkabels besteld en is alles nu netjes weggewerkt.

Ik kan niet anders dan toegeven dat de meegeleverde kabels van OZC gewoon (te) kort zijn. Maar om nu de hele voeding de grond in te boren is misschien wat kort door de bocht.
Als een draad te kort is dan is het geen atx voeding, als ze het product voor uit te brengen hadden getest ( wat weinig in de it word gedaan ) dan hadden ze dit geweten.
E verzuimen om dit te doen en zo enorm domme fout als dit te voorkomen.
Dus dat is genoeg reden om deze voeding af te kraken.
In welke kast probeer je hem dan te zetten en waarom past het niet?
Maar staat er in de atx specificaties dat de kabel lang genoeg moet zijn om achter je moederbord langs te kunnen voor een nette cable management? NEE Dit is een luxe + dat je zelf een beetje research had kunnen doen over de voeding en de lengte van de kabels. Dit heet eigen inzet. Iets wat op tweakers helaas niet meer vanzelf sprekend is. Misschien je moederbord een slechte rating geven omdat de connector te ver van de voeding af zit? Of je kast omdat hij te groot is?